L'associació de comerciants presenta el 10 de maig els quatre grans avantatges per a comerços i veïns de Puçol

L'associació de comerciants presenta el 10 de maig els quatre grans avantatges per a comerços i veïns de Puçol

Divendres que ve, 10 de maig, a les 20.15 hores, en la Casa de Cultura, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) presenta les novetats respecte a la targeta ON, la targeta de pagament en sis mesos sense interessos, la cartilla amb cupons descompte i la programació completa de la fira Puçol DeMostra, que se celebra l'1 i 2 de juny en l'avinguda Mancomunitat.

La fira ha començat a calfar motors i els organitzadors enviant cartes d'invitació a les empreses de la localitat. Els interessats a exposar han de pagar la tarifa en Caixa Popular i entregar allí mateix la inscripció. O si no desitgen desplaçar-se poden pagar per transferència i enviar el full d'inscripció, junt amb el justificant del pagament, al fax de Caixa Popular.

En cas d'estar interessats però tindre dubtes, els comerciants poden contactar directament amb ACEP o amb Daniel Sebastiá en l'Ajuntament de Puçol, els que estan arreplegant les inscripcions per a la fira (el model d'inscripció ho pots descarregar al final d'esta notícia) i assessorant sobre el tema.

Però per a parlar de la fira i de la resta de novetats, ACEP ha concertat una reunió el divendres 10 de maig, a les 20.15 hores, en la sala de banda de música de la Casa de Cultura. Una cita dirigida fonamentalment als comerciants, encara que també poden acostar-se els veïns que desitgen conéixer de primera mà els quatre grans avantatges per les quals aposta l'associació tant per als comerços com per als veïns que realitzen les seues compres a Puçol.

En síntesi, parlarem de les dos grans novetats: el conveni amb Caixa Popular que permet als veïns pagar en sis mesos sense interessos, alhora que els comerciants cobren de forma immediata, i la nova cartilla en què els socis de la targeta ON aniran apegant cupons de descompte que rebran per cada compra que realitzen en els més de cent comerços associats a ACEP i amb eixa cartilla podran obtindre descomptes en les seues compres”, explica Gonzalo Alcácer, president d'ACEP.

A més d'estos dos grans temes, l'associació explicarà el funcionament de la targeta ON i els descomptes que es poden obtindre, tant en la web d'esta targeta gratuïta com directament en botiga i, finalment, donarà a conéixer els detalls d'una fira comercial que enguany arriba amb moltes novetats.

Ja tenim el cartell de Puçol DeMostra, la fira comercial que se celebra l'1 i 2 de juny en l'avinguda de la Mancomunitat. Però si vols conéixer la programació detallada i molts més avantatges que oferix ACEP als socis i als veïns, no deixes d'acostar-te el divendres 10 de maig, a les 20.15 hores, a la Casa de Cultura.

Allí podràs assabentar-te de tot, tot, tot.

Informa: Sabín

logo_pdf Full model d'inscripció per a la fira Puçol DeMostra

385-cartel-feria-1

05 Maig 2013
FaceBook  Twitter  

Altres