Ha sigut robat mig talonari del 71.245, la loteria de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol

Ha sigut robat mig talonari del 71.245, la loteria de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol

A principis de novembre va ser sostret en la botiga fotogràfica Imatge un talonari de loteria d'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) amb almenys 55 paperetes. Des de l'associació volen transmetre l'avís als veïns perquè estiguen atents a la numeració de les seues paperetes.

L'associació ACEP ha començat la campanya de loteria de nadal repartint talonaris en més d'un centenar de comerços de Puçol. Desgraciadament, ha sigut robat mig talonari del numero 71.245 en la botiga fotogràfica Imatge. Els números de les paperetes robades inclouen del 3.145 al 3.200.

Si la teua papereta és una de les 55 robades pots acostar-te a la botiga Imatge, que es troba en el carrer Ildefonso Fierro, o contactar amb el president de l'associació, Pedro Sanchez, per a intentar aclarir entre tots qui són els responsables del furt.

Ja s'ha formulat la corresponent denúncia en la Guàrdia Civil, per això s'està realitzant un esforç per a comunicar-ho per totes les vies possibles. Si tens informació que puga ser útil, contacta amb ACEP o amb la Guàrdia Civil.

Informa: Carla Claramunt

 

18 Novembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres