L'Oficina de Turisme en la seua versió 3.0.: un pas cap a l'era digital

L'Oficina de Turisme en la seua versió 3.0.: un pas cap a l'era digital

L'Oficina de Turisme de Puçol ha modernitzat els seus equipaments aquest estiu amb l'entrada en la seua versió 3.0., oferint als seus visitants tota la informació necesaria en format digital, a més de en paper fins al 25 de setembre, de dilluns a dissabte en horari de matí i vesprada, i diumenges i festius de 10 a 14 hores.

Igual que els programes informàtics es milloren periòdicament amb noves versions, l'Oficina de Turisme de Puçol també ha entrat en la seua versió 3.0. Si els primers anys va ser un punt d'informació situat en un mòdul temporal, després es va passar per a este estiu a l'ampli espai de l'edifici Voramar, i ara, encara dins de la mateixa temporada, s'ha equipat la Tourist Info amb suports multimèdia.

No tota la informació està disponible en paper. A més, cada edició de fullets suposa costos econòmics i mediambientals. Per això, gran part de la informació estarà ara en alguna de les 6 pantalles digitals amb què compte l'oficina, de manera que els visitants podran tindre l'última informació i els atractius del municipi en imatges, que valen més que mil paraules, i freqüentment actualitzades.

Des de l'obertura de la temporada fins mitjan d'agost, s'han registrat prop de 700 visites, amb una punta d'afluència entre els dies 8 al 14 d'agost.

La tipologia de informació més demandada ha sigut tota la relativa a la localitat: activitats d'animació turística en la platja, mercat medieval, festes, horaris d'autobús i ambulatori, restaurants, rutes de senderisme, etc.

També s'han atés moltes consultes de les excursions i atractius dels voltants, sobretot de València ciutat, com la Ciutat de les Arts i les Ciències, el Bioparc, el centre històric i transport públic.

A més, s'ha proporcionat amb gran acollida informació d'altres atractius pròxims i menys coneguts pel turista forà a Sagunt, El Puig, Canet d'En Berenguer, Navajas, Vall d’Uixó, parcs aquàtics...

La Tourist Info continuarà atenent veïns i visitants fins al pròxim 25 de setembre, de dilluns a dissabte en horari de matí i vesprada, i diumenges i festius de 10 a 14 hores.

Informa: Daniel Sebastiá

540-nueva_tourist_info-4

 

23 Agost 2011
FaceBook  Twitter  

Altres