La platja de Puçol rep un altre any més la bandera Qualitur

La platja de Puçol rep un altre any més la bandera Qualitur

Lola Johnson va entregar a Salvador Àvila, regidor de turisme, la bandera Qualitur, un distintiu entregat per la Conselleria de Turisme i rebut per la qualitat, el respecte al medi ambient i l'accessibilitat global de la platja de Puçol. La bandera de Qualitur ja acompanya a la tan preada bandera blava i a la Q de Qualitat Turística.

El 19 de juliol la Conselleria de Turisme va realitzar en una gala oficial l'entrega de certificats de qualitat de platges Qualitur 2011, l'acte va ser oficiat per Lola Johnson, consellera de turisme. A l'esdeveniment van assistir 41 representants dels municipis que per a enguany 2011 han rebut un premi per la qualitat i distinció de les seues platges. Puçol va ser una de les 71 platges triades per la Conselleria de Turisme per a rebre este guardó, que ja luce en la nostra platja.

Puçol ja compta amb alguns reconeixements ondejant a la vora de la platja. Entre ells trobem la Q de Qualitat Turística, atorgada pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme; la bandera blava, atorgada cada any després d'avaluar la qualitat de l'aigua, de l'arena, els servicis i l'accessibilitat; ara se'ls suma la bandera Qualitur, rebuda també amb anterioritat.

“Puçol està molt orgullós de rebre este distintiu un altre any més ja que és una recompensa a l'esforç invertit per mantindre la platja en condicions òptimes. L'ajuntament continuarà treballant per a fer de la platja de Puçol un lloc turístic de qualitat”, afirma Salvador Àvila, regidor de turisme, qui va ser l'encarregat d'arreplegar el premi en esta gala on tot el que es va dir sobre la nostra costa litoral van ser coses bones.

En paraules de Lola Johnson, “este reconeixement premia a les platges que aposten per la qualitat, el respecte al medi ambient i l'accessibilitat global en la nostra costa,  gràcies a l'esforç dels ajuntaments”, agraint i reconeixent la importància que tenen en açò tots els ajuntaments dels municipis les platges dels quals oferixen una aigua neta, arenes cuidades, garantixen la seguretat amb mesures de vigilància, servicis higiènics, zones d'oci, etc.

Finalment, Johnson va animar als ajuntaments a “continuar oferint un turisme diferenciat i competitiu, preparat per a continuar liderant el rànquing turístic”.

Informa: Lucía García

511-Recogida_bandera_qualitur-4

 

20 Juliol 2011
FaceBook  Twitter  

Altres