Bollywood es trasllada a la platja de Puçol i és retransmés en directe per Canal 9

Bollywood es trasllada a la platja de Puçol i és retransmés en directe per Canal 9

Jóvens i adults van ballar al ritme de Bollywood en la plaça Rosa dels Vents mentres eren retransmesos en directe pel programa En Connexió de Canal 9. Va ser difícil però ho van aconseguir, sobretot els més jóvens que eren els que més ganes tenien d'eixir per primera vegada en televisió.

El dimarts 12 de juliol Canal 9 va retransmetre en directe des de la platja de Puçol, a través del programa En Connexió, una de les classes de ball que es duen a terme en la plaça Rosa dels Vents tots els dies d'estiu, dins del programa Estiu Voramar. La coreografia que s'havia preparat per a l'ocasió d'inspiració oriental tenia com a temàtica un divertit ball de Bollywood.

Des de les 16:30 hores, Ana, la monitora del gimnàs M3A, posava a punt l'escena encarregant-se que tot funcionara correctament i estiguera preparat i preparat per al directe, evitant contratemps. Sobre les 17:00 hores, la plaça va començar a omplir-se de gent, majoritàriament dones i d'un rang d'edat prou ampli, encara que primaven els xiquets també hi havia alguna que una altra persona major.

Durant l'assaig, Ana donava ordes i dirigia a la multitud, que seguia la coreografia amb més o menys destresa. Mentres els presents assajaven i movien els malucs al ritme de la música, els de Canal 9 feien proves per al directe.

A les 18:05 va començar la connexió i, encara que al principi tots estaven nerviosos i un poc cansats, tot va transcórrer amb èxit i a temps, ja que el cel amenaçava amb alguna que una altra gota. La coreografia “va eixir molt bé i va ser molt divertida” segons María José, una de les assistents.

I al finalitzar, aprofitant que la pluja deixava poc marge que s'ha de seguir ballant, tots a casa, a posar en marxa el DVD i comprovar com havia quedat l'emissió. Havia eixit a la perfecció… i les xiques ja estan preparades per a rebre una nova telefonada. A veure si esta vegada és de Bollywood.

Informa: Lucía García

492-aerobic_tvv-2

 

16 Juliol 2011
FaceBook  Twitter  

Altres