Practica esport i mantín-te en forma este estiu en la platja de Puçol… a més, per la cara

Practica esport i mantín-te en forma este estiu en la platja de Puçol… a més, per la cara

Aeròbic de manteniment i ritmes llatins, tai-chi, ioga i dansa del ventre este estiu per a totes les edats prop de la mar. Açò és el que oferix el programa Estiu Voramar durant els matins i vesprades de juliol i agost. A més, el dimarts 12 de juliol Canal 9 emetrà en directe des de la plaça Rosa dels Vents.

Durant els mesos de juliol i agost, en la plaça Rosa dels Vents de la platja de Puçol qualsevol persona té l'oportunitat de practicar esport i mantindre's en forma gratuïtament tots els dies de la setmana. Les activitats s'emmarquen dins del programa que ha preparat l'ajuntament per a este estiu anomenat Estiu Voramar on podem trobar classes d'aeròbic de manteniment i ritmes llatins, tai-chi, ioga i dansa del ventre a l'ombra de la bandera blava.

Els horaris de les activitats són: aeròbic de manteniment i ritmes llatins de dilluns a divendres de 20 a 21 hores, tai-chi tots els dilluns de 9:30 a 10:30 del matí, ioga els dimecres de 9:30 a 10:30 i dansa del ventre els divendres de 9:30 a 10:30 hores.

Ana Mª Taberner, propietària i monitora multidisciplinària del gimnàs M3A, és qui impartix la majoria de les classes i aclarix que “el nivell dels exercicis s'adapta a les capacitats de cada grup, per tant tot el món està invitat a unir-se i participar”.

No deixes passar esta oportunitat de posar-te en forma per la cara i, si el teu és tirar-li cara, dimarts que ve, 12 de juliol, a partir de les 6 de la vesprada, el programa En Connexió de Canal 9 emetrà en directe un reportatge sobre les activitats d'Estiu Voramar. Avisa als teus col·legues perquè eixa vesprada vinguen a disfrutar de la televisió en directe.

Informa: Lucía García

474-aerobic_playa-4


09 Juliol 2011
FaceBook  Twitter  

Altres