El restaurant Nazaret aconseguix la Medalla d'Or a la Gastronomia de Radio Turismo

El restaurant Nazaret aconseguix la Medalla d'Or a la Gastronomia de Radio Turismo

En el restaurant Nazaret estan de celebració. Acaben de rebre la prestigiosa Medalla d'Or a la Gastronomia que atorga a Madrid Radio Turismo. Afortunadament, els veïns de Puçol no necessitem anar a la capital d'Espanya per a disfrutar d'este restaurant. Només hem de baixar a la platja, asseure'ns al costat del mar i degustar la millor cuina valenciana.

Després d'aconseguir en 2008 el premi nacional de gastronomia Plat d'Or i a principis de 2010 la Medalla d'Or de la Costa del Sol, el restaurant Nazaret de la platja de Puçol ha sigut guardonat novament per Radio Turismo de Madrid amb la Medalla d'Or a la Gastronomia. Tots estos premis col·loquen a este establiment de la nostra localitat en l'avantguarda gastronòmica valenciana i espanyola.

Satisfeta i orgullosa pel guardó, Isabel Ribelles, propietària del restaurant Nazaret, explica que “esta medalla que ens van concedir el 25 d'octubre és un reconeixement al treball  ben fet i a anys de dedicació a l'hostaleria. Gràcies a la nostra aposta per la millor gastronomia nostre restaurant acumula ja molts premis, com per exemple el  Gallo de Portugal, un guardó amb què també es va reconéixer i va premiar el mèrit gastronòmic del nostre restaurant”.

A més de tots estos guardons cal destacar que des de juny del 2006 el restaurant Nazaret forma part de la prestigiosa Confraria Internacional de l'Arròs de la Comunitat Valenciana i que els seus deliciosos plats mai no falten en importants certàmens gastronòmics com La Fideuà de Gandia, L'Arròs a banda de Dénia o L'Olla valenciana de L'Alcúdia de Carlet. Precisament en el certamen de l'olla valenciana, el restaurant de Puçol va obtindre el premi al millors postres, amb un exquisit plat elaborat amb caquis i natilles.

Isabel Ribelles, que és la filla del fundador del restaurant Nazaret, comenta que “la meua família porta ja 54 anys treballant en este establiment, un treball i una dedicació que ens ha permés ser prou coneguts en tot Espanya. Ens inviten a participar en jornades gastronòmiques fins a Galícia. Recentment també hem estat ensenyant a uns companys de Melilla, Casa Juanito, a cuinar una paella valenciana. Inclús quan ens anem de vacances també ens demanen que fem els nostres arrossos. Des de fa set anys cuinem una paella valenciana per als empleats de l'hotel de Punta Cana on passem les vacacions. Enguany ens vam emportar de casa l'arròs, el garrofó i la bajoqueta”.  

A més de la paella, el plat per excel·lència de la gastronomia valenciana, en la carta del restaurant Nazaret trobarem molts més arrossos que ens faran xuplar-nos els dits, com per exemple el  Chupachup melós, un plat elaborat amb arròs, cuixes de guatla i verdures. Altres saboroses propostes les trobem en les postres. Isabel ens invita a pujar-nos a la seua Copa Amèrica, un deliciosa tarta de xocolate blanc, café i nata amb forma de vaixell, que segur que farà les delícies dels paladars més exigents.

Afortunadament els veïns de Puçol no hem de desplaçar-nos fins al Carib per a degustar els deliciosos plats que elabora Isabel Ribelles. L'única cosa que  hem de fer és acostar-nos al restaurant Nazaret, ubicat des de fa més de 50 anys en la primera línia de la nostra platja, i disfrutar  dels millors menjars valencians mentre contemplem unes vistes immillorables del mar Mediterrani.

Informa: Miguel Crespo

Isabel en el restaurant Nazaret, en la platja de Puçol

 

17 Novembre 2010
FaceBook  Twitter  
  • Imprimeix