La platja de Puçol, la més esportiva

La platja de Puçol, la més esportiva

Estem en l'equador d'agost i queda poc perquè acaben les classes gratuïtes d'aeròbic, pilates i tai-chi a la platja de Puçol. L’oratge ennuvolat que està fent últimament no ha fet més que beneficiar la popularitat d'estos entrenaments, no fa tant de calor i abellix més fer esport, les classes són multitudinàries. 

Un any més, les activitats aeròbiques de la platja estan sent tot un èxit. Molts han sigut els que este estiu no han oblidat ficar en la seua bossa de platja unes sabatilles per a fer exercici. I si eixa ha sigut la tònica durant tot l'estiu, ara que pareix que la calor no estreny tant, les classes estan abarrotades.

Els que tenien ganes de moure l'esquelet en les seues vacances no han faltat a les classes d'aeròbic, que s'impartixen els dilluns, dimecres i divendres de 20 a 21 hores, i els dimarts i dijous de 9:30 a 10:30, i és que amb un horari tan flexible no hi ha excuses que valguen, cal acudir a fer exercici. I així ha sigut, la Plaça Rosa dels Vents ha estat plena en cada sessió esportiva. Aprofiten ara per tal d’acudir perquè en setembre s’acaben les classes.

Inma Arcos, regidora de turisme té molt clar l'objectiu d'estes activitats: “la nostra intenció no és una altra que fer que la gent de la platja ho passe bé, tant els turistes com els veïns, que tinguen una oferta àmplia i a més de disfrutar de la platja puguen fer esport, tinguen un mercat ambulant els dijous a la vesprada, etc. Intentem donar-los tot el que podem amb el pressupost de què disposem”, explica la màxima responsable de turisme.

I si les classes d'aeròbic han estat abarrotades durant tot l'estiu, tampoc ha faltat gent en les de pilates, tai-chi, stretching o ball.  Als veïns i turistes no els ha importat matinar els dissabtes per a assistir a classe de 9:30 a 10:30. Pareix que estos exercicis són els millors de cara al cap de setmana: “a mi m'encanta combinar distints exercicis perquè et permet aconseguir els màxims beneficis físics i mentals”, afirmava una de les assistents; “sí, a més no et cremes tant de cara al cap de setmana com fent aeròbic”, explicava una altra.

Els exercicis de Tai-chi són ideals per a calfar de forma suau, els de Pilates treballen la zona abdominal i la correcció postural, i els de stretching relaxen el cos i l’estilitzen. Són esports perfectes per a practicar els dissabtes al matí, i a l'acabar no hi ha gens millor que un bany en la platja de Puçol, es pot demanar més?

Informa: Cristina Soriano

Les activitats esportives de la platja acabaran el 31 d'agost

22 Agost 2010
FaceBook  Twitter  

Altres