Set joves contractats com a auxiliars d'informació durant este estiu a la platja de Puçol

09 Juliol 2021

Continuant la iniciativa de l'estiu de 2020, amb les mesures vinculades a la pandèmia, este estiu l'Ajuntament de Puçol també ha contractat set joves per a informar de les mesures sanitàries a tindre en compte a la platja. Estaran treballant tres mesos, del 16 de juny al 15 de setembre, i el projecte compta amb una subvenció dels Fons Europeus i de la Generalitat Valenciana.

Llegeix més...

Vicen Mellado guanya el sorteig de Sant Joan , primera activitat pública de l'ACEP després de la pandèmia

07 Juliol 2021

L'últim divendres de juny es va realitzar el sorteig entre tots els veïns que havien depositat la seua papereta després de comprar en el centenar de xicotets i mitjans comerços que pertanyen a l'ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol). La guanyadora, Vicen Mellado, havia realitzat la seua compra en Moda Amparo García, per a dona i home.

Llegeix més...

T'agradaria exposar les teues fotos de Puçol a la Sala Blava? Afanya't, el termini finalitza el 12 de juliol

05 Juliol 2021

L'Ajuntament de Puçol organitza per segon any el Concurs de fotografia Foto Natura, amb l'objectiu de potenciar els valors paisatgístics i turístics de la població, al mateix temps que s'aposta per la conscienciació entorn de la conservació del nostre entorn natural. Poden participar els veïns que ho desitgen, amb enviament de quatre fotos com a màxim al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , fins al 12 de juliol. Un jurat triarà les 30 que s'exposaran a la Sala Blava (al costat de l'Oficina de Turisme) i les guanyadores, que tindran un premi especial.

Llegeix més...

Al juliol i agost, torna «Estiu Voramar» amb cinema, teatre, música, exposicions, astronomia, esports…

29 Juny 2021

Com és habitual, en els mesos de juliol i agost la platja de Puçol compta amb una àmplia programació esportiva, cultural i d'oci que se suma als serveis propis d'una platja de bandera: centre de salut, oficina de turisme, servei de socorrisme, banderes, platja accessible, mobiliari urbà… Després del parèntesi de 2020, este estiu hi ha activitats des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost i totes les propostes gratis, naturalment.

Llegeix més...

«Torna a somiar», primera campanya conjunta dels comerços de Puçol després de la pandèmia

28 Maig 2021

El 22 d'abril va ser triada la nova directiva de l'ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol), formada per sis empresàries de la població i presidida per Jimena Hernández García. A penes un mes després ja tenen en marxa un ambiciós programa per a continuar promocionant el comerç local, que inclou un sorteig al juny, la fira comercial al setembre i alguna sorpresa per a nadal.

Llegeix més...

37 comerços de l'Horta Nord i 15 associacions en el taller de digitalització del comerç local

03 Maig 2021

El Consorci Pactem Nord ha posat en marxa una nova acció formativa, relacionada amb la digitalització del comerç local, centrada en la planificació estratègica e-commerce i les eines i Marketplace disponibles per a estar present en el canal online (Woocommerce, Shopify, Prestashop, etc.). L'objectiu és que el sector comercial de la comarca incremente els canals de venda en línia i incremente la seua presència en els mitjans de comunicació digitals amb estratègies sòlides.

Llegeix més...

Des del 22 d'abril, sis dones dirigeixen l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol

23 abril 2021

El dijous 22 d'abril, a l'Espai Jove, es va celebrar l'Assemblea General Extraordinària de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) per a triar la nova junta directiva. Només es va presentar una candidatura conjunta única, formada per sis empresàries de la població. Després de 26 anys en què els tres anteriors presidents havien sigut homes, Jimena Hernández serà la primera dona al capdavant de l'associació.

Llegeix més...

El 22 d'abril, els comerciants de Puçol trien la nova directiva de la seua associació local

21 abril 2021

El 23 de març, presentava la dimissió la junta directiva de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (l'ACEP). El 22 d'abril, una assemblea general serà el punt de partida per a triar la nova directiva dels comerciants. Gonzalo Alcácer (president) i Mónica Novejarque (secretària) realitzen un balanç dels últims huit anys, recordant els deures pendents i les apostes que ja funcionen: fira del comerç, shoppingnight, jornada de outlet, sortejos mensuals i el marketplace del comerç local.

Llegeix més...

Dades sobre joves i desocupació a la comarca de l'Horta Nord

15 abril 2021

L'observatori d'ús de Pactem Nord ha realitzat un informe en el qual es posa de manifest la precària situació laboral de les persones joves (entre els 16 i els 29 anys d'edat) en l´Horta Nord. Esta situació, traslladable a nivell estatal, s'ha vist agreujada amb la incidència de la pandèmia sanitària.

Llegeix més...

Millores en la posta sanitària i la torre de vigilància: este estiu, més seguretat a la platja

15 Febrer 2021

Una inversió de 65.000 euros, entre 2020 i 2021, permetrà la reforma integral de la posta sanitària situada a la platja de Puçol, a més de diferents instal·lacions complementàries (rampa d'accés, torre central de vigilància, llitera). Els treballs s'estan realitzant en este primer trimestre de l'any, per a tindre'ls finalitzats en la pròxima temporada estiuenca. El projecte compta amb una subvenció de 40.000 € a càrrec de la Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana.

Llegeix més...

Altres