A Puçol, pocs bars oberts en la primera semana

24 Maig 2020

El regidor Paco Salavert i l'intendent cap de la Policia Local, Vicente Giménez, han estat esta setmana revisant les terrasses de la població per a comprovar que complisquen amb els requisits que marca l'actual normativa. Encara que la majoria s'ajusta a les noves directrius per a les terrasses, la realitat és que encara hi ha pocs bars i restaurants que s'hagen animat a obrir.

Llegeix més...

Tens un comerç a Puçol? Ja pots obrir al públic... Complint estos requisits

07 Maig 2020

 Amb l'objectiu de reactivar l'economia i avançar gradualment cap a la «nova normalitat», els locals minoristes que havien romàs tancats des de l'inici de l'estat d'alarma poden obrir les seues portes des del dilluns 4 de maig. Per a això, han de complir una sèrie de condicions, publicades pel Boletín Oficial del Estado (BOE), l'objectiu del qual és minimitzar el risc de contagi i evitar una possible segona onada del virus.

Llegeix més...

Primer dia en el mercat ambulant del barri Hostalets: gel, presa de temperatura, distància i màscara per als despistats

06 Maig 2020

El dimarts 5 de maig, per primera vegada s'ha obert el mercat ambulant del carrer del Cid i adjacents. Amb la Brigada Municipal controlant les entrades, amb la Policia Local repartint màscares als veïns que no portaven, amb el regidor Rubén Vaquero prenent la temperatura i oferint gel desinfectant per a les mans als veïns, i amb la nova pintura en l'asfalt per a organitzar la disposició de les parades i les cues.

Llegeix més...

Tornen els populars mercats ambulants del dimarts i del dissabte, a partir del 2 de maig

30 abril 2020

Un pas més. Tornen els mercats ambulants als carrers Cid i Escorxador, el dimarts i el dissabte, els mercats ambulants. És la primera bona notícia de maig, poder eixir a comprar productes frescos i de primera necessitat. Això sí, amb accés limitat i amb les mesures de seguretat que hem de prendre sempre que isquem al carrer en estos moments. Per fi, podem comprar també en els mercats ambulants.

Llegeix més...

La Generalitat Valenciana destina 57 milions per als autònoms afectats pel coronavirus

06 abril 2020

A partir del dimecres, 8 d'abril, aquells autònoms de la Comunitat Valenciana que hagen suspès la seua activitat o hagen reduït la facturació en un 75% o més, poden sol·licitar les ajudes de la Generalitat Valenciana, dotades amb un total de 57 milions d'euros. El termini de presentació és important perquè es tindrà en compte a l'hora d'adjudicar les ajudes: com més prompte la sol·licites, millor.

Llegeix més...

Com afecten les noves mesures del 30 de març al comerç de Puçol?

31 Març 2020

El Govern d'Espanya va anunciar el passat 29 de març, a través del Reial decret llei 10/2020, un enduriment de les restriccions de confinament, la qual cosa limita l'activitat d'aquells treballadors que no presten serveis essencials, amb l'objectiu de reduir la mobilitat de la població en el context de la crisi sanitària actual. A continuació, es detalla una sèrie de claus per a aclarir possibles dubtes sobre les noves normes entorn del comerç local.

Llegeix més...

Gastronomia, mar i muntanya, propostes de Puçol per a atraure turisme de qualitat

29 Gener 2020

Una delegació de Puçol ha portat fins a Madrid, els dies 22 i 23 de gener, la mar, la muntanya i la gastronomia de Puçol. La gastronomia ha sigut la gran protagonista, amb una exhibició de diversos plats nous a càrrec del cicle d'Hostaleria del col·legi Verge al Peu de la Creu. Tot això amb l'objectiu de promocionar els atractius de la localitat com a destinació turística, aprofitant la invitació de la Diputació de València a la Fira Internacional del Turisme (Fitur).

Llegeix més...

Puçol mostra en la Fira del Turisme la seua mar, la seua muntanya… i la seua gastronomía

21 Gener 2020

Els dies 22 i 23 de gener, una delegació de set persones de Puçol acudix a Fitur (Fira Internacional del Turisme) per a promocionar la població com a destinació turística, aprofitant la invitació que la Diputació de València realitza cada any per a participar en un estand conjunt amb altres poblacions de la província. Un equip del grau d'Hostaleria del col·legi Virgen al Pie de la Cruz serà l'encarregat de realitzar una doble degustació creada per a la fira.

Llegeix més...

Innovación Floral i La Casita del Árbol guanyen el concurs d'aparadors nadalencs

10 Gener 2020

El dijous 9 de gener, MónicaNovejarque —secretària de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol— ha fet el lliurament de premis del concurs que des de fa tres anys organitza l'ACEP en nadal: Irene López ha recollit el seu diploma com a segona classificada i Daniel Iacob repetix el triomf que ja va aconseguir l'any passat amb les seues innovadores propostes florals per a potenciar l'ambient festiu en els comerços de la població.

Llegeix més...

Nou consell rector del Consorci Pactem Nord, amb Elena Camarero com a vicepresidenta

27 Novembre 2019

El Consell Rector del Consorci Pactem Nord s'ha constituït el 22 de novembre per a realitzar els nomenaments dels seus membres. En este sentit, es va nomenar com a nou president del Consorci Pactem Nord, en substitució de l'alcalde de Burjassot, Rafa García, a l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría Díaz. Al costat de la presidència també es van nomenar les diferents vicepresidències que integren la representació dels diferents grups en el si del Consell Rector, al costat de la representació empresarial i sindical.

Llegeix més...

Altres