Els vigilants de la platja, un treball poc conegut, però que salva vides

12 Agost 2020

Per als que han crescut amb sèries de televisió en les quals s'idealitza tot, el treball de vigilant en una platja pot semblar una cosa monòtona, avorrit per moments. Però exigix una preparació continuada i una atenció permanent. Salvar una vida és un treball en equip, que exigix seguir un protocol d'actuació molt definit… com han demostrat els vigilants de la platja de Puçol este estiu en diverses ocasions.

Llegeix més...

Confecomerç CV impulsa el comerç local… I un futur més pròxim

05 Agost 2020

Xicotet comerç. El futur que compres és una campanya dissenyada per a impulsar el comerç local i de proximitat entre els veïns, una tendència especialment important davant els efectes sociciecoòmics que ha deixat la Covid-19. Confecomerç CV és l'entitat responsable de la iniciativa, que porta fins a Puçol vinils, bosses i altres elements identificatius.

Llegeix més...

Noves mesures per a gaudir d'una platja segura... I de bandera

27 Juliol 2020

Com tots els anys, l'última setmana de juny es van posar en marxa els serveis municipals de la platja de Puçol. Esta vegada, acompanyats d'un pla de contingència que recull les noves normes i mesures de seguretat per a minimitzar el risc de contagi. L'objectiu? Que tots els veïns i turistes puguen gaudir un estiu més de la platja de Puçol: l'única amb bandera blava en tota la comarca Horta Nord.

Llegeix més...

Estiu Voramar, una programació segura per a la teua platja de bandera

01 Juliol 2020

En l'última dècada, la platja de Puçol és sinònim de qualitat en l'aigua, l'arena i els serveis que oferix als veïns i turistes. D'això donen fe les banderes blava, Qualitur i Q de Qualitat Turística que onegen cada estiu en la plaça Rosa dels Vents. La situació sanitària actual ha obligat enguany a eliminar els actes de participació massiva, potenciar les mesures sanitàries a la platja i buscar seguretat com a objectiu principal.

Llegeix més...

Dos banderes avalen la qualitat de la platja de Puçol: Qualitur i l'única bandera blava de la comarca

26 Juny 2020

Com cada any, després de la festivitat de Sant Joan, ja onegen a la platja de Puçol les banderes que avalen la qualitat turística i mediambiental del litoral: Qualitur i bandera blava. Esta última és l'única que es podrà veure este estiu a la comarca l’Horta Nord, i avala les bones condicions de l'aigua i l'arena. Però també reconeix factors com les instal·lacions i els serveis a l'usuari. Tot, en un any que porta restriccions i algunes normes noves que cal tindre molt presents.

Llegeix més...

L'Aula Blava exposa una col·lecció de restes arqueològiques a partir del 3 de juliol

22 Juny 2020

Les aigües que banyen les nostres costes van constituir en una altra vida un important enclavament per al transport i comerç de mercaderies. Mostra d'això és la infinitat de restes arqueològiques que, 4.000 anys després, encara jauen en este fons marí. Algunes, recuperades i restaurades per especialistes... Com les que el bussejador local Ximo Huerta ha cedit a Puçol i que es podran contemplar a l'Aula Blava de la platja des de la seua obertura, el 3 de juliol.

Llegeix més...

Torna la platja de Puçol, amb bandera blava i noves normes que complir

19 Juny 2020

Com tots els anys, l'última setmana de juny es posaran en marxa els serveis municipals i el mobiliari de la platja de Puçol. Però este estiu porta novetats. El comité responsable es va reunir el passat 2 de juny per a crear un pla de contingència les mesures de la qual, encaminades a minimitzar el risc de contagi, no impediran gaudir d'esta platja de bandera: l'única a la comarca Horta Nord.

Llegeix més...

Puçol no autoritza la celebració de la festa de Sant Joan a la seua platja

17 Juny 2020

Per a garantir que la platja es mantinga en perfectes condicions, hi haurà control d'accessos a la vesprada i l'arena romandrà tancada al públic des de les 20 hores el 23 de juny. Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil vetlaran pel compliment de la normativa, alhora que recorden que encendre foc o barbacoes a la platja suposa una infracció greu.

Llegeix més...

Fins al divendres 12 de juny pots presentar la teua sol·licitud per a les mil places d'operador de platja de la Generalitat Valencian

11 Juny 2020

La Generalitat Valenciana ha convocat amb caràcter d'urgència la contractació de 1.000 operadors a les platges de Castelló, València i Alacant. Poden presentar-se veïns inscrits en l'atur, menors de 30 anys i amb permís de conduir. El contracte serà del 24 de juny al 7 de setembre. Les sol·licituds han de presentar-se fins al divendres 12 de juny a les 14 hores en la pàgina web de Labora.

Llegeix més...

Altres