Del 12 al 28 de diciembre, abierto el plazo para solicitar la ayuda del Ayuntamiento a autónomos y microempresas

11 Desembre 2020

Tras una primera ayuda destinada al mantenimiento de la actividad, el empleo y el autoempleo en el mes de junio, ahora, en diciembre, el Ayuntamiento de Puçol convoca una segunda ayuda, en este caso dirigida a subvencionar los gastos en medidas de prevención contra el Covid-19 que han implantado en sus negocios las pequeñas empresas para continuar su actividad. El plazo para solicitarla se abre el sábado, 12 de diciembre, preferentemente a través de la sede electrónica municipal.

Llegeix més...

Este nadal, comprar en el comerç local és un regal

07 Desembre 2020

Després de la posada en marxa de la pàgina web del comerç local, arriba la nova aposta de l'Ajuntament de Puçol perquè els veïns pugueu comprar en els comerços de tota la vida amb un al·licient addicional: els dies 11 i 12 de desembre, adquirix els teus tiquets de 5 euros amb cadascun dels quals tindràs 10 euros en els comerços que formen part de l'ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol).

Llegeix més...

Ja pots comprar en els comerços de Puçol sense eixir de casa: puçolcomerç.es

04 Desembre 2020

És la gran novetat de 2020 en el comerç local: una pàgina web en la qual tots aquells comerços locals que ho desitgen poden oferir els seus productes, no sols per als veïns, sinó per a qualsevol persona interessada. Oberta al públic en la primera setmana de desembre, a més inclou una oferta inicial per a animar als ronses: vals de 5 euros de regal per a tots aquells que realitzen la seua primera compra.

Llegeix més...

Del 16 al 29 de novembre, Puçol celebra el «Black Friday» amb premis en metàl·lic

18 Novembre 2020

Comprar en el xicotet comerç és comprar un futur més verd, viu i sostenible. Més humà i local. És comprar un futur menys black… i per a celebrar-lo, del 16 al 29 de novembre compra en el xicotet comerç de la Comunitat Valenciana i podràs optar a 15.000 euros en premis. A Puçol, per primera vegada, els més de cent establiments de ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris) també participen d'un Black Friday diferent. Encara no ho veus clar?

Llegeix més...

Dimarts i dissabte, dies de mercat a l'aire lliure a Puçol: si vens, compres segur

13 Novembre 2020

Després d'any i mig de treball conscienciós, els dos mercats de Puçol han recuperat la seua activitat i la majoria dels venedors s'han posat al dia amb els deutes pendents amb l'Ajuntament. Pese al parèntesi del confinament, hui els mercats estan pràcticament plens de productes de tota mena, perquè comprar a l'aire lliure és molt més segur que fer-ho en llocs tancats i amb aglomeracions.

Llegeix més...

L'Associació de Comerciants i Empresaris aconsegueix una vella aspiració: portar el comerç local a Internet

08 Octubre 2020

La presentació el 8 d'octubre de la nova pàgina web Puçol Comerç permetrà que tots els comerços locals que ho desitgen tinguen un nou aparador en el qual oferir els seus productes: la venda a través d'Internet. Un projecte en el qual l'associació de comerciants porta anys treballant i, finalment, l'Ajuntament de Puçol ha posat en marxa perquè el petit i mitjà comerç local continue creixent.

Llegeix més...

Comprar a Puçol, ara més fàcil amb la nova web «Puçol Comerç»

05 Octubre 2020

L'Ajuntament de Puçol, en col·laboració amb l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (l'ACEP), posa en marxa una web en la qual tots els comerços de la població poden promocionar i vendre els seus productes. La nova pàgina serà presentada el dijous, 8 d'octubre, a les 14 hores, a l'Espai Jove. A l'acte estan convidats tant els comerciants de la població com els veïns que desitgen acudir.

Llegeix més...

Luis Alama guanya la primera edició de concurs Foto Natura Puçol

10 Setembre 2020

El 30 d'agost va finalitzar l'exposició d'originals de la primera edició del concurs Foto Natura Puçol, celebrada en la nova Sala Blava de la platja de la població. Luis Alama ha sigut el guanyador d'esta primera edició i María Flor ha obtingut l'accèssit. L'alcaldessa Paz Carceller i la regidora Elena Camarero van ser les encarregades de realitzar el lliurament de premis.

Llegeix més...

Conclou amb èxit la temporada estival en l'Oficina de Turisme

28 Agost 2020

Encara que amb una demanda inferior a la d'anys anteriors, l'Oficina de Turisme s'ha mantingut oberta durant els mesos d'estiu amb els seus serveis gratuïts habituals: fullets, informació turística, préstec de llibres i bicicletes... I a més, ha sigut testimoni de la quantitat d'usuaris que han acudit a contemplar les exposicions de la nova Sala Blava, també situada en l’Espai Voramar.

Llegeix més...

Set joves informadors recorren cada dia la platja per a ajudar als veïns en temes de seguretat

24 Agost 2020

A causa de la situació especial de les platges, la Generalitat Valenciana ha organitzat este estiu un servei d'informació amb mil operadors en tota la Comunitat Valenciana. En el cas de Puçol està format per set joves i dos coordinadors que recorren la platja cada dia recordant als veïns les normes que cal respectar. JaviÓscar, Alba, Lidia, Óscar, Nerea i Teresa, amb la supervisió de David i Constantino, ja són cares familiars, sobretot entre setmana, quan la majoria d'usuaris són veïns de la població.

Llegeix més...

Els vigilants de la platja, un treball poc conegut, però que salva vides

12 Agost 2020

Per als que han crescut amb sèries de televisió en les quals s'idealitza tot, el treball de vigilant en una platja pot semblar una cosa monòtona, avorrit per moments. Però exigix una preparació continuada i una atenció permanent. Salvar una vida és un treball en equip, que exigix seguir un protocol d'actuació molt definit… com han demostrat els vigilants de la platja de Puçol este estiu en diverses ocasions.

Llegeix més...

Confecomerç CV impulsa el comerç local… I un futur més pròxim

05 Agost 2020

Xicotet comerç. El futur que compres és una campanya dissenyada per a impulsar el comerç local i de proximitat entre els veïns, una tendència especialment important davant els efectes sociciecoòmics que ha deixat la Covid-19. Confecomerç CV és l'entitat responsable de la iniciativa, que porta fins a Puçol vinils, bosses i altres elements identificatius.

Llegeix més...

Altres