48 instantànies, candidates a conquistar el V Concurs de Fotografia Taurina Vila de Puçol

48 instantànies, candidates a conquistar el V Concurs de Fotografia Taurina Vila de Puçol

Tancat el termini de presentació d'originals, finalment són 17 els participants en la quinta edició del Concurs de Fotografia Vila de Puçol. Amb lemes tan suggeridors com “Tocant l'animal”, “De la bellesa a la tragèdia” o “Moments de tensió”, els concurrents aspiren que una de les seues imatges siga la guanyadora, la que millor sintetitze l'essència dels festejos taurins del nostre poble.

 

El pròxim mes de gener tindrà lloc l'entrega de premis en l'Espai Social La Barraca, on prèviament totes les fotografies quedaran exposades durant una setmana a partir del dia 22. Este acte s'enquadra dins de les Jornades taurines que se celebren cada inici d'any i que inclou distintes activitats. En primer lloc, el 25 de gener es presentaran les comissions per a l'any 2010 i l'endemà es projectarà un vídeo amb imatges dels festejos del 7 de setembre dels anys 2005, 2006 i 2007.

Les jornades comptaran amb la presència d'una representació de la corporació municipal el dia 27. Es contempla com un dia obert a la participació ciutadana i en el que els nostres veïns podran preguntar a l'equip de govern tot tipus de qüestions vinculades amb els bous a Puçol.

L'últim dia arrancarà amb una xarrada col·loqui amb un ramader de renom i finalitzarà amb la mencionada entrega de premis als guanyadors del V Concurs de Fotografia Taurina Vila de Puçol i també als millors bous, ramaders i comissions de 2009, en la ja tradicional entrega de premis organitzada por la Penya taurina L'Afició.

Entre el 22 i el 29 de gener els veïns podran disfrutar de l'exposició fotogràfica amb alguns dels moments més interessants de la festa taurina d'enguany capturats per les càmeres, unes professionals i altres convencionals, però totes amb una il·lusió: que la seua instantània entre en la història de la fotografia taurina de Puçol. Sort a tots.

Informa: Dani Casado

 

29 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres