Si no vols que t'agarre el bou, presenta't ja al concurs de fotografia taurina Vila de Puçol

Si no vols que t'agarre el bou, presenta't ja al concurs de fotografia taurina Vila de Puçol

Divendres que ve 6 de novembre finalitza el termini d'entrega d'instantànies per a participar en el V Concurs de fotografia taurina Vila de Puçol. Els treballs seleccionats formaran part d'una exposició organitzada per l'ajuntament i la imatge guanyadora serà premiada amb 200 euros. Valor... i al bou!

S'acosta la quinta edició del concurs fotogràfic i l'ajuntament espera superar els 76 originals de la passada entrega. Cada participant pot presentar un màxim de tres fotografies amb una única condició: que la temàtica siga la Festa dels bous en la Vila de Puçol. Els treballs han d'entregar-se en l'ajuntament i portaran al dors el títol de la instantània.

Tots els autors que es presenten al concurs rebran un diploma i seran quatre les imatges guardonades: 200 euros per al primer premi, 150 euros per al segon premi, 120 euros per al tercer premi i 180 euros per al premi La càmera va estar allí, que distingix a la fotografia més significativa. El llaç, de Guillem Cortina, guanyadora de la quarta edició, espera el seu relleu.

Els aficionats als bous i a la fotografia estan davant de la seua gran oportunitat per a calibrar la qualitat dels seus treballs i de pas optar a un dels premis del concurs. Puçol busca la millor fotografia taurina de 2009. Llança't a l'arena.

Informa: Dani Casado

Bases V Concurs de foto taurina Vila de Puçol

27 Octubre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres