Les penyes transformen la baixada de caixons en una riuada multicolor

Les penyes transformen la baixada de caixons en una riuada multicolor

La vesprada del 7 de setembre, a pesar de l'amenaça de pluja, s'ha desenvolupat com estava previst: molt de públic en els carrers i més en els balcons, una impressionant quantitat de penyes acompanyant la baixada de caixons i el bon humor i la camaraderia com a notes predominants.

Este 7 de setembre pot passar a la història com el més mediàtic de tots. No sols l'Emissora Municipal de Televisió ha retransmés a la vesprada la baixada de caixons i les desencaixonades, sinó que també han estat presents dos equips de Radiotelevisió Valenciana: un per a emetre en directe, en el programa En connexió, el minut de silenci i les desencaixonades. Un altre, per a gravar un ampli reportatge per al programa de comarques, l'emissió del qual està prevista el dimarts 8 a migdia.

Com sempre, l'acte més colorit del 7 de setembre a Puçol ha sigut la concentració de penyes en l'Avinguda València, per a acompanyar amb la seua música i bon humor la baixada dels quatre caixons, on anaven els bous de Torrestrella, Cuadri, Vitorino i Les Rambles, que han sigut els protagonistes de les desencaixonades vespertines.

Després de la preceptiva dutxa en l'Avinguda València, acompanyada de la música a càrrec de Márion, entre dos mil i tres mil components de les penyes, cada u amb el seu uniforme, han baixat pel carrer Sant Joan fins a arribar a la plaça Joan de Ribera.

La música, el bon humor i la bona harmonia entre les distintes penyes demostren que el 7 de setembre és una miqueta més que un dia de bou, és una autèntica festa de tot un poble, una riuada humana que arriba a tots i ho inunda tot amb el seu colorit festiu.

06 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres