Salvador Ferrer estrena un nou programa taurí, “Contrabarrera”

Salvador Ferrer estrena un nou programa taurí, “Contrabarrera”

El periodista Salvador Ferrer, d'àmplia trajectòria en programes vinculats al món taurí, a partir del 10 de febrer estrena un nou programa els dimecres de 22 a 23 hores en la Televisió Municipal de València (TMV).

Dimecres passat, dia 10 de febrer, es va estrenar en la graella de la Televisió Municipal de València el programa taurí Contrabarrera, l'horari del qual serà de 22 a 23 hores i de periodicitat quinzenal.

En el nou espai taurí, dirigit i presentat pel periodista Salvador Ferrer, hi haurà debats, tertúlies, entrevistes i reportatges amb els principals protagonistes del món dels bous, dedicant especial atenció a l'actualitat de la Comunitat Valenciana.

En el primer programa de Contrabarrera van acudir com invitats Ignacio Lloret, empresari taurí de València i Alacant; el periodista Paco Delgado, de RNE, La Razón i director d'Avance Taurino; el traumatòleg i membre de l'equip mèdic de la Plaça de Bous de València, Daniel López Quiles; i la periodista i aficionada María José López Monzó.

Per a Salvador Ferrer, que acumula una àmplia experiència en el periodisme taurí, tant en el món radiofònic com en premsa escrita (escriu una columna setmanal en el diari El Mundo), esta és una oportunitat de "ampliar l'experiència televisiva i a més ve en un moment en què s'agraïx, com a aficionat abans que com a periodista, que els mitjans aposten realment per la informació taurina, a més que la Televisió Municipal de València haja apostat per un periodista jovençà. Encara que no se sàpia vendre, hi ha molta joventut darrere del món taurí".

19 Febrer 2010
FaceBook  Twitter  

Altres