Jornades taurines (1): les comissions locals enfront del gran desafiament, la falta de diners

Jornades taurines (1): les comissions locals enfront del gran desafiament, la falta de diners

El nostre cronista taurí habitual, Salvador Almenara, analitza una a una les distintes xarrades celebrades durant les VII Jornades taurines Vila de Puçol, de les quals ell va ser testimoni en primera línia perquè va ser l'encarregat de moderar totes les meses celebrades.

Dins de la programació de les anteriors edicions de les Jornades taurines, que organitzen les penyes L'Afició i Juan Àvila, hi ha un dia que s'ha convertit en cita obligada dins del calendari: la xarrada dedicada a conéixer idees, projectes i inquietuds dels representants de les distintes penyes i comissions que s'encarreguen d'organitzar els festejos taurins al llarg de l'any a Puçol.

En 2010, estes jornades celebren la seua sèptima edició i van començar el dilluns, precisament amb la tertúlia dedicada a les distintes comissions, representades cada una d'elles per un membre.

Allí van estar la Comissió del Bou de Sant Antoni, amb Antoni Fort com a cap visible; la Comisión del Bou de l'Avenida, amb Salva Maximino; la Comissió d'Ildefonso Fierro, amb José Escamilla; la Penya taurina El Barrio, amb José Comes; la Comissió del 7 de setembre, amb Fran Durbá; la Setmana Taurina, amb Carlos Piñol; i, com a representant de la Comissió d'Hostalets, el jovençà aficionat Óscar.

L'acte es va celebrar, com ve sent habitual, en el pub Villa Charol, que va comptar amb una nombrosa presència d'aficionats interessats a saber què es van a trobar enguany en els carrers de la població.

No obstant, són escasses les dades concretes que vam poder triar d'allò que s'ha exposat durant les distintes intervencions, perquè únicament el 7 de setembre va confirmar l'adquisició del seu primer bou per a exhibir-lo en algun dels tres dies que els toca organitzar: Sant Joan i dos dies de setembre.

En el que sí que van coincidir tots i cada u d'estos portaveus és en el davallada experimentat en el pressupost, a causa dels problemes de tota classe que ens rodegen, la qual cosa fa perillar molt seriosament la continuïtat d'estos festejos en alguns barris de la població.

Informa: Salvador Almenara Marsaga

05 Febrer 2010
FaceBook  Twitter  

Altres