Manuel Sarrión, el nou torero de Puçol, debuta amb picadors

Manuel Sarrión, el nou torero de Puçol, debuta amb picadors

El 20 de juny, Manuel Sarrión debuta amb picadors i ho fa a casa, en la plaça de bous de València. Per a recolzar-li en el moment clau de la seua carrera, la peña taurina que porta el seu nom es presenta oficialment el 18 de juny i, aprofitant l'acte, li farà entrega del seu primer trage de llums.

Juan Àvila prompte no estarà sol: un nou torero es prepara a debutar en una correguda de veritat, amb picadors, i ho farà a allò gran, en la plaça de València.

Manuel Sarrión, complida la seua primera etapa de formació per multitud de places i experiències per tota Espanya, veu com s'acosta el moment de la veritat: serà el 20 de juny i espera tallar les seues primeres orelles en una correguda amb picadors a València.

Per a l'ocasió també estrenarà trage, gentilesa de la Penya taurina Manuel Sarrión, que li farà entrega d'este el dijous 18 de juny, en un acte que se celebrarà en el Sindicat Agrícola de Puçol a las 19'30 hores i serà presentat per Salvador AlmenaraMarsaga.

Un vídeo amb imatges de la seua trajectòria, una xarrada distesa amb els aficionats de la població i l'entrega del trage conformen el programa previst en un lloc i en una data amb indubtable sabor taurí, perquè precisament en el Sindicat Agrícola projecta eixa nit El relicario la pel·lícula de Rafael Gil amb Carmen Sevilla i Miguel Mateu Miguelínque posa punt final a la quarta Setmana de cine taurí.

08 Juny 2009
FaceBook  Twitter  

Altres