Eduardo Miura tanca les VI Jornades Taurines amb un rècord d'assistència de públic

Eduardo Miura tanca les VI Jornades Taurines amb un rècord d'assistència de públic

Sens dubte, l'estrela de les VI Jornades Taurines de Puçol ha sigut Eduardo Miura, que regenta una de les més prestigioses i llegendàries ramaderies del camp brau espanyol. El divendres 30 de gener va visitar Crismaral, on va poder mantindre una xarrada-col·loqui amb tots els assistents.

Les VI Jornades Taurines Vila de Puçol van finalitzar el divendres 30 de gener amb el plat fort d'esta edició, la visita del propietari de la ramaderia amb més història i llegenda de les integrants de l'actual cabanya brava espanyola: Eduardo Miura Martínez, que va arribar junt amb el seu germà Antonio.

L'expectació que havia despertat la visita d'este prestigiós ramader era molt gran. D'ací que la discoteca Crismaral presentara una gran afluència d'aficionats, tant locals com procedents de diferents llocs de la Comunitat Valenciana, que van disfrutar durant l'hora i mitja aproximadament, que va durar la intervenció de Miura.

L'acte va començar amb unes paraules de benvinguda a tan destacat invitat, per part del regidor de Festejos Taurins, Chimo Galcerà, a qui va seguir la projecció d'un vídeo editat en el seu dia per la revista Bous al carrer, en el que es feia un recorregut històric de la trajectòria d'esta llegendària ramaderia sevillana.

A continuació, va començar la tertúlia-col·loqui en què van prendre part, el periodista taurí de Canal 9 i de Punt Radio Carlos Bueno, i l'aficionat local Salvador Almenara, que van preguntar al senyor Miura temes entorn de la seua ramaderia i a la imminent celebració de la XI Fira Mundial del Bou, que se celebrarà a Sevilla i de la que és president.

Eduardo Miura ostenta també la presidència de la Unió de Criadors de Bous de Lidia, de la que va contestar alguna pregunta que se li va fer respecte d'això. Posteriorment es va obrir el torn de preguntes al públic assistent.

Un any més cal felicitar tant el president de la Penya l'Afició, Juan José López, que també va estar en la mesa, així com al president de la Penya Taurina Juan Àvila, Juan Sebastiá, per l'organització d'estes VI Jornades Taurines Vila de Puçol. Donar-los les gràcies per presentar en el nostre poble, per a tota la Comunitat Valenciana, tan important esdeveniment a nivell mundial, com és la Fira de Sevilla.

M'agradaria fer extensives les gràcies com a aficionat, a més de a estes dos entitats, a l'Ajuntament de Puçol, pel seu suport, perquè segurament sense el seu suport incondicional no es podria disfrutar de la presència de persones tan populars, tan professionals i tan prestigioses, com Eduardo Miura.

Informa: Salva Almenara Marsaga

08 Febrer 2009
FaceBook  Twitter  

Altres