Ja està en marxa el IV Concurs de Fotografia Taurina Vila de Puçol

Ja està en marxa el IV Concurs de Fotografia Taurina Vila de Puçol

Per quart any consecutiu, la Regidoria de Festejos Taurins convoca el seu concurs anual de fotografia, obert a professionals i aficionats, amb un requisit ineludible: les imatges han de captar moments de les diverses festes taurines que se celebren a Puçol al llarg de l’any.

El Concurs de Fotografia Taurina Vila de Puçol va sorgir com la primera aposta de l'ajuntament per a dotar els festejos taurins d'un major àmbit de participació i influència. De fet, va ser la primera activitat organitzada a través de Puçol, cultura de bou, marca que des de 2005 engloba una àmplia programació d'activitats al voltant del món del bou: exposicions, concursos, xarrades, setmanes de cine...

Les bases d'enguany poden descarregar-se des de la pàgina web municipal (http://www.puçol.es/), tant a la secció "Convocatòries" com a "Puçol, cultura de bou", tot i que les condicions que han de reunir els participants són molt similars a les d'anys anteriors.

En essència, cada autor, siga professional o aficionat, pot presentar un màxim de tres fotografies de 20x30 centímetres, muntades sobre un pass-partout de 40x45 cm. L'original pot haver-se realitzat amb càmera digital o analògica i l'únic requisit temàtic és que les imatges reflectisquen algun moment de les nombroses festes taurines que hi ha a Puçol al llarg de l'any.

Els premis són de 200, 150 i 120 euros. Tots els participants podran optar a més a un premi especial titulat "La càmera hi va estar allí", a la imatge que reflectisca un moment significatiu de les festes. Este premi està dotat amb 180 euros.

El material presentat formarà part d'una exposició fotogràfica que s'exhibirà al públic a principis de l'any pròxim, coincidint amb les Jornades Taurines.

Chimo Galcerá, regidor de Festejos Taurins, destaca el gran nivell del concurs "ja que l'any passat vam superar les setanta fotografies exhibides i s'ha convertit en un referent a nivell nacional, de fet, el guanyador de l'any passat, Aitor Zabala, va tenir que venir des de Navarra a recollir el xec per la seua foto Tornado en San Juan".

Bases del IV Concurs de Fotografía Vila de Puçol

27 Maig 2008
FaceBook  Twitter  

Altres