'Puçol, cultura de bou' està present en les fires taurines d'Onda i de Pamplona

'Puçol, cultura de bou' està present en les fires taurines d'Onda i de Pamplona

La marca Puçol, cultura de bou, creada per l'Ajuntament de la localitat per a promocionar els seus actes taurins, comença a ser reconeguda i respectada en tots els àmbits. Prova d'això és que va ser invitada a participar a primers d'abril en la segona edició de Taurofesta, a Onda, i serà un dels quatre pobles valencians que estaran presents en la primera Fira del Tancament, que se celebrarà a Pamplona a finals de maig.

Quan l'Ajuntament de Puçol va plantejar la possibilitat d'organitzar una activitat entorn del món de la cultura taurina cada mes de l'any, unint tant els festejos en plaça com en el carrer, es va decidir que la imatge de marca a utilitzar seria Puçol, cultura de bou.

Amb esta imatge s'han realitzat actes des del mes de gener d'enguany i el valor afegit comença a ser evident, com reconeix el regidor de festejos taurins, Juan Claramunt: ''enfront d'altres estands institucionals que mostren certa monotonia d'una fira a una altra, nosaltres hem aconseguit dos coses; d'una banda, aglutinar tota la documentació amb un mateix eslògan i una mateixa línia de disseny; i, de l'altra, oferir els primers resultats de la nostra activitat cultural sobre el bou''.

Eixos primers resultats ja podien veure's del 7 al 9 d'abril en l'estand de Puçol en la segona edició de Taurofesta, celebrada a Onda. Celebrada en el pavelló cobert de la població, la fira va servir per a realitzar una sèrie de xarrades informatives sobre distints aspectes de les festes taurines a la Comunitat Valenciana, encara que també va ser el marc triat per a la presentació de la correguda de bous a celebrar a Onda, amb la presència de Juan Avila i Jesulín d'Ubrique.


''Comencem a ser respectats i coneguts, el que demostra que s'està fent el treball bé'' -indica el regidor-. ''Prova d'això és que els dies 26 i 27 de maig estarem també en al fira que se celebrarà a Pamplona, on també serà la tècnic de festes, Mavi Galcerá, la responsable de l'estand''.

Esta primera Fira del Tancament, comptarà amb participants de tot Espanya, i entre ells hi haurà quatre poblacions de la Comunitat Valenciana amb un indiscutible prestigi en l'àmbit taurí: Vall d'Uixó, Segorbe, Onda i Puçol.

Per a esta nova fira, l'estand de Puçol comptarà amb un vídeo editat per l'Emissora Municipal de Televisió, bous adhesius retallables, un calendari dels actes taurins que es realitzen en la població al llarg de l'any, adhesius de la marca Puçol, cultura de bou, i, com a novetat, es repartiran exemplars del llibre Vuelta al ruedo, que es presenta a Puçol el 22 de maig, dins dels actes de la primera setmana de cine taurí.

12 Maig 2006
FaceBook  Twitter  

Altres