Les jornades taurines reunixen enguany fotos, toreros, ramaders i premis al millor de l'any

Durant dos vesprades, el 27 i 28 de novembre, les XII Jornades Taurines Vila de Puçol concentren en l'Espai Social La Barraca i el Restaurant Puzol les activitats que posen fi a l'any taurí en la població: una exposició de fotos, una tertúlia amb toreros de plaça, una xarrada amb una ramaderia centenària i l'entrega de premis potser de l'any.

Les XII Jornades Taurines comencen el dijous 27 de novembre, a les 19.30 hores, en l'Espai Social La Barraca, amb la inauguració de l'exposició de les 42 imatges finalistes del Concurs de fotografia taurina Vila de Puçol.

Després de recórrer l'exposició, els assistents podran disfrutar d'una tertúlia molt esperada: Vicente Ruiz El Soro, Vicente Barrera, Rafael de Foios i el ramader Núñez de Bejumea, els protagonistes del pròxim cartell taurí a Foios, debaten sobre la festa nacional en arenes portàtils i, en general, sobre el futur dels bous.

El divendres 28, a les 19.30 hores, també en La Barraca, els actes comencen amb una xarrada sobre els cent anys de la ramaderia de Gemán Vidal, amb la presència dels actuals amos d'un dels ferros valencians amb major tradició.

A les 21.30 hores la festa es trasllada al Restaurant Puzol, on primer hi haurà un sopar i a continuació una doble entrega de premis: d'una banda, els guanyadors del X Concurs de foto taurina; d'un altre, els premis de la XIII Gala Taurina Vila de Puçol, als millors bous, ramaders, comissions i aficionats d'enguany.

Dos dies destinats a recordar a tots per què els actes taurins en la població s'agrupen davall una sola marca: Puçol, cultura de bou.

Informa: Sabín | Disseny cartells: Sento Pascual

1024-concurso-foto

30 Novembre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres