La Comissió del 7 de Setembre obligada a canviar tres bous del seu cartell inicial

Dimarts passat 26 d'agost es va dur a terme la presentació del cartell de bous per als dies 7 i 13 de setembre en l'Espai Jove. Membres de la Comissió del 7 de Setembre, el regidor d'assumptes taurins i Alfonso Àvila van compondre la mesa que va presidir l'acte. Després de la presentació es va dur a terme la inauguració de l'exposició de fotos Cano: figura entre mestres.

Les cares de preocupació s'apreciaven en els semblants de la majoria dels aficionats que van assistir dimarts passat 26 a la presentació del cartell de bous per als dies 7 i 13 de setembre.

El motiu de la preocupació estava més que justificat. Dels cinc bous adquirits per al dia 7 de setembre, tres d'ells, per diversos motius, no podran ser embarcats per a la seua lídia en el gran dia de bous a Puçol.

Així ho van anunciar públicament els membres de la Comissió 7 de Setembre Álvaro Claramunt i Iván Ballestar, que junt amb l'expert taurí Alfonso Àvila i el regidor d'assumptes taurins, Salva Almenara, van compondre la mesa que va presidir l'acte.

Per tant, per al dia 7 només van ser presentats el bou Marqués, pertanyent a la ramaderia de Valdefresno i el bou Fariseo de Juan Pedro Domecq. Per al dia 13 de setembre van ser presentats Nativo de Salvador Guardiola i Sultán de Felipe Bartolomé.

D'altra banda, és veritat que alguns membres de la comissió es troben de viatge amb l'esperança de trobar més bous per al dia 7 de setembre i així no veure minvat l'interés, l'expectació i el prestigi aconseguit en estos últims anys.

Després de la presentació del cartell, es va dur a terme la inauguració de l'exposició de fotos Cano: figura entre mestres. L'exposició es pot visitar gratuïtament de dilluns a divendres de 18 a 21 hores, fins al 5 de setembre. Una visita que permet un recorregut no sols pel món taurí, sinó també la societat espanyola en els últims cent anys, amb personatges tan atractius com Manolete i Orson Welles entre les fotografies exhibides.

Informa: Salvador Almenara | Foto: Sabín

fotos facefotos face

800-expo-cano-1

28 Agost 2014
FaceBook  Twitter  

Altres