Els festejos taurins es despedeixen fins a setembre amb l'últim cap de setmana en el barri Hostalets

Dissabte passat dia 26 de juliol van concloure els festejos taurins i populars que coincidint amb l'any de la seua creació havia organitzat la penya taurina Hostalets en el barri que porta el seu nom.

A la ramaderia d'Alcurrucén, propietat dels germans Lozano pertanyia el bou de nom Perejil, marcat amb el número 139 i amb guarisme 9, soltat en primer lloc i del que poc o res es pot destacar de la seua actuació.

En segon lloc va ser desencaixonat el bonic roig de nom Cariñoso, tal bou havia substituït el bou de nom Amoroso, que es va lesionar en el moment de ser embarcat en la seua finca de procedència i que ambdós també pertanyien a la ramaderia extremenya d'Alcurrucén.

En tercer lloc es va desencaixonar al bou Perdiguero, pertanyent al ramader del Puig, Pedro Peris, l'actuació del qual no va oferir gens digne de menció.

La vesprada va continuar amb la solta de vaques del ramader Pedro Peris, propietari també de la vaca que es va embolar al final de la vesprada per la quadrilla de Ximo i Xato i a la que li va tallar la corda Paco Rafael.

Esta mateixa quadrilla d'emboladors va ser l'encarregada dels quatre bous que es van embolar durant la nit, començant amb el bou Perejil, a qui li va tallar la corda Miguel Jorreto. En segon lloc es va embolar al bou Modisto, propietat de Pedro Peris i tallant la corda Iván Perez.

Raúl García va ser el tallador de la corda de Cariñoso, embolat en tercer lloc, i no aconseguint la seua actuació el nivell oferit durant la vesprada.

Finalment es va embolar al bou Vencedor de la ramaderia de Pedro Peris, sent Alberto Ferrando qui tallava la corda.

Enhorabona a la penya taurina d'Hostalets, i fins ací el que ha sigut la primera part de la temporada taurina a Puçol, que durant el mes d'agost es pren un respir per a continuar en el mes de setembre amb la celebració del nostre dia taurí per excel·lència, el 7 de setembre.

 Informa: Salvador Almenara | Fotos: Javi Sebastià (www.mesbou.es)

 721- toro-hostalets-2

30 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  

Altres