XII Setmana Taurina (3): el dimecres 25 va debutar Alberto Granchel junt amb Pedro Peris

Després de la parada dels dos dies previstos (el diumenge 22, festa dels xiquets, i el dilluns 23, bou de Sant Joan) va haver-hi un altre dia de desocupació, esta vegada forçós, el dimarts 24, a causa del mal temps. Per fi, el dia 25 la XII Setmana Taurina Vila de Puçol va reprendre el pols segons el programa previst, amb una ramaderia debutant: Alberto Granchel.

El dimecres 25 de juny, Alberto Granchel, de Quatretonta, debutava en la setmana taurina amb un actuació que podem qualificar d'acceptable, una vegada vistos els set animals preceptius del concurs de ramaderies.

A destacar, del conjunt de les vaques, l'actuació de Pistolera, Flautista i, sobretot, la que es va soltar en segon lloc, de nom Brasilera.

La sessió nocturna va començar amb l'embolada del bou Jardinero, també d'Alberto Granchel, corrent este menester a càrrec de la quadrilla Emboladors de l'Art.

A continuació es va embolar el bou Nervioso, del ramader Pedro Peris, sent els encarregats de l'embolada els membres de la quadrilla Emboladors Puçol.

I, finalment, es va embolar una vaca la corda de la qual va ser cortada per la senyoreta Tania López-Milla Novella, després de ser embolada per la quadrilla de Ximo i Xato. Tant esta vaca com la resta de caps soltades durant la nit eren propietat de Pedro Peris.

Informa: Salvador Almenara | Fotos: Javi Sebastiá (www.mesbou.es)

664-semana-taurina-miercoles-3

02 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  

Altres