El Torreón, Valdefresno i Sánchez Ybargüen protagonitzen les desencaixonades de la vesprada de Sant Joan

La primera vesprada taurina de la temporada va començar amb menys públic d'allò més habitual, possiblement per ser dilluns i laborable, encara que a mesura que avançava l'hora el nombre d'aficionats concentrats en la plaça Joan de Ribera anava creixent. Bous d'El Torreón, Valdefresno i Sánchez Ybargüen ben presentats i amb un bon nivell, encara que no van resultar memorables.

Primera desencaixonada: Sin Aliento, núm. 941, de la ramaderia El Torreón, roig ull de perdiu. El més destacat és que ha donat un fort colp a la porta d'una casa en el carrer Barreres, el que ha obligat a parar després del primer bou fins que els membres de la comissió i la brigada d'obres i servicis de l'ajuntament han aconseguit arreglar-la i s'ha donat pas a la segona. Sense un treball excepcional, ha sigut del millor de la vesprada.

Segona desencaixonada: Manzano, núm. 6, de Valdefresno. Bou de pèl negre que ha complit sense més.

Tercera desencaixonada: Cajero, núm. 51, de Sánchez Ybargüen. Bou ben presentat, seriós, també roig i que ha tingut una actuació acceptable.

Després de les tres desencaixonades de la vesprada, vaques de Jaume Bosch El Saliner per a animar l'ambient abans d'embolar una d'elles. És el moment que molts han aprofitat per a berenar, conversar amb els amics, acostar-se al rogle a veure l'ambient... i inclús alguns per a veure com ha quedat Espanya que, per fi, haguanyat un partit en el Mundial. Un poc tard, això sí.

Per a finalitzar la sessió de vesprada, embolada d'una vaca de Jaume Bosch El Saliner. La tasca ha anat a càrrec dels membres de la Comissió del 7 de setembre, encapçalada per Juan Fernando Ferrer i ha tallat la corda Darío Ballestar. Una jove, amiga de la comissió, ha sigut l'encarregada de botar les boles.

Durant tota la vesprada no hi ha hagut cap incident digne de menció.

Informa: Salvador Almenara | Fotos: Sabín

642-primera-desencajonada-1

01 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  

Altres