XII Setmana Taurina (1): el divendres 20 va començar la festa amb la fogonada, pernils i vaquetes

Divendres passat, 20 de juny, va ser el dia triat per l'organització per a començar la XII Setmana Taurina Vila de Puçol. Com ja és habitual, prèviament va haver-hi sopar, fogonada i després les activitats taurines, que van incloure per a la primera jornada un Grand Prix i vaquetes.

Després de l'indispensable sopar de les penyes, en l'exterior de l'antic camp de futbol, els assistents van entrar en la plaça per a la tradicional fogonada, seguit d'un castell de focs artificials, en un acte que havia començat amb les paraules de benvinguda als assistents a càrrec de la secretària de la directiva, Carla Fabra, i de l'alcaldessa Merche Sanchis.

Una vegada inaugurada oficialment esta XII edició de la setmana, com a novetat respecte a les anteriors edicions, la directiva va regalar un pernil a totes i cada una de les penyes que formen part de l'associació que organitza esta setmana taurina.

Després d'estos actes protocol·laris va donar començament l'espectacle del Grand Prix, amb la participació de membres de les distintes penyes, els que van fer les delícies de grans i xicotets, protagonitzant moments divertits junt amb les vaquetes de la ramaderia La espuela en les distintes proves que formen part d'este espectacle per a tots els públics.

La nit va finalitzar amb la solta d'unes vaques de la mateixa ramaderia castellonenca.

Informa: Salva Almenara | Fotos: Sabín

639-jamones-para-todos

01 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  

Altres