Presentació del cartell de la XII Setmana Taurina, que se celebra del 20 al 28 de juny

L'Espai Jove va ser el marc triat per a la presentació de la XII Setmana Taurina Vila de Puçol, acte celebrat el divendres 16 de maig amb assistència de nombrosos aficionats i la projecció d'un vídeo amb imatges de les distintes ramaderies participants en esta edició.

La presentació del cartell va anar a càrrec del president de la setmana, Antonio Escamilla, i del vicepresident Francisco Izquierdo, els quals es van encarregar a l'uníson d'anunciar la relació de ramaderies que participaran en esta dotzena edició.

Ambdós van fer especial insistència en les dos ramaderies debutants a Puçol i en el concurs de ramaderies que se celebra durant la setmana. Estes dos ramaderies s'unixen a algunes veteranes en este esdeveniment, com La Espuela, Miguel Parell i els Germans Margalef, que van ser les tres triomfadores de la passada edició. La sexta participant és la de Juan Faet, que torna a Puçol després d'uns anys d'absència.

Una de les debutants és la d'Alberto Granchel, de Quatretonda, els caps de la qual procedixen de la ramaderia La Paloma de Ángel Guardiola. Granchel té prevista la seua actuació per a la vesprada del dimecres 25 de juny.

L'altra debutant és la de Germans Bellés, de Torre d'Embessora (Castelló), sent José Reyes, junt amb el seu fill Noel i la seua esposa Pepa, els que regenten esta ramaderia des de 1980, any de la seua fundació. Bellés actua la vesprada del dissabte 28 de juny.

Un altra dada a destacar de la setmana és que de les onze ramaderies que actuen, deu són de la Comunitat Valenciana i només la dels Germans Margalef és catalana i participa per ser una de les tres que es van guanyar eixe dret el passat any degut a la puntuació obtinguda.

Informa: Salva Almenara | Fotos: Sabín

fotos face

488-cartel-semana-taurina-4

28 Maig 2014
FaceBook  Twitter  

Altres