Ja pots enviar les teues fotos al Concurs de fotografia taurina Vila de Puçol… i disfrutar d'elles en Facebook

El concurs complix deu anys i ho celebra ampliant el seu termini de participació des de gener fins a finals d'octubre del 2014: deu mesos durant els quals les fotos se n'aniran publicant en la pàgina de Facebook creada per al concurs, de manera que els veïns puguen disfrutar de les imatges des del primer dia.

El dissabte 18 de gener se celebra a Puçol el primer dia de bous al carrer de la temporada, organitzat per l'Associació del Bou de Sant Antoni, i eixe mateix dia s'obri el termini de participació per al desé Concurs de fotografia taurina Vila de Puçol.

L'any passat la gran espenta del concurs la va proporcionar crear una pàgina en Facebook per a anar exhibint les fotos des de juny fins a octubre. Enguany ampliem el termini i des del primer dia de bous ja es poden enviar fotos, és una fórmula que permet que els veïns disfruten en tot moment de les imatges enviades”, afirma el regidor de festejos taurins, Salvador Almenara.

El desé concurs manté les bases molt semblants a l'any passat: les dos seccions oficials, una centrada en els bous de Puçol i una altra per a festejos en la resta del món; el premi metàl·lic de 300 euros per al guanyador de cada categoria; un premi especial del públic per a la foto amb major rellevància en Facebook; la selecció de 40 fotos finalistes per a exposar a final d'any…

I, sobretot, la possibilitat d'anar publicant ja les fotos en el Facebook del concurs, una cosa que els aficionats de Puçol han rebut amb entusiasme i que ha permés multiplicar el nombre de participants per cinc en l'edició de 2013. Confiem que enguany el nombre de fotos presentades siga encara major”, finalitza el regidor.

A partir del 18 de gener, les fotos taurines de Puçol i la resta del món en la pàgina de Facebook del Concurs de Fotografia Taurina Vila de Puçol: https://www.facebook.com/FotoTaurinaPuzol

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

info

15 Gener 2014
FaceBook  Twitter  

Altres