A pesar de l'amenaça de pluja, el tancament del 7 de setembre es va celebrar amb normalitat

A pesar de l'amenaça de pluja, el tancament del 7 de setembre es va celebrar amb normalitat

Gens bo, segons la previsió meteorològica, s'esperava per als tres dies grans de les festes patronals, populars i, per descomptat, taurines del nostre poble. Afortunadament, la realitat va demostrar que les dites previsions eren errònies i el 7 de setembre, dia del bou, no va ploure.

Això sí, el matí del 7 de setembre el protagonista de les mirades i comentaris entre els aficionats era l'amenaçador cel encapotat, protagonisme que van acaparar a continuació els sis bous, junt amb els esquellers del ramader de Cheste Fernando Machancoses.

Tots ells van recórrer el recinte del tancament prou compactats fins als voltants del corro, on tres d'ells van enfilar el carrer del Doctor Fleming, mentres que la resta de la bandada entrava en el corro habitual del carrer Palau, on poc després entraven també els tres bous despistats, junt amb els esquellers que havien eixit de nou a buscar-los.

Una vegada finalitzat el tancament es va donar solta al bou Tortolillo, desencaixonat des del Ravalet, en el carrer Sant Joan. Després de ser tancat va donar pas a la desencaixonada des del carrer Dels Horts del bou Caramel, propietat també de Machancoses.

Després d'ells es va donar per finalitzada la sessió matinal del 7 de setembre.

Informa: Salva Almenara Marsaga

mas-fotos_facebook

851-encierro-1

23 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres