Pérez Tabernero, Montalvo, Sampedro i Peris completen el tercer dia de bou de la Comissió 7 de setembre

Pérez Tabernero, Montalvo, Sampedro i Peris completen el tercer dia de bou de la Comissió 7 de setembre

Amb el bon sabor de boca encara en la memòria per allò que s'ha viscut en la vesprada del 7 de setembre, va donar començament el tercer i últim dia de bou organitzat per la Comissió del 7 de setembre d'enguany: el dissabte 15 de setembre. Per a l'ocasió havien contractat bous de Mercedes Pérez Tabernero, Montalvo, Hermanos Sampedro i Pedro Peris.

A les 6 en punt de la vesprada va botar a l'arena el primer bou, que pertanyia a la ramaderia de Salamanca de Mercedes Pérez Tabernero: Friolero era el seu nom i el 57 el seu nombre, amb el 7 com a guarisme.

Asustadizo era el nom del segon de la vesprada, marcat amb el 30 i com a guarisme el 8, lluint en el seu costellam el ferro de la ramaderia de Montalvo.

En tercer lloc va ser desencaixonat el bou de nom Luchador, marcat amb el 5 i el 7 com a guarisme, pertanyent a la ramaderia dels Germans Sampedro. Este bou estava patrocinat per la penya Asfalteros que, un any més i en esta ocasió amb més mèrit si és possible —a causa de la minva de membres que ha tingut—, ha col·laborat amb el seu esforç en la compra d'un bou.

La vesprada va continuar amb la solta de caps propietat del ramader Pedro Peris, propietari també de la vaca que es va embolar per part de la quadrilla Emboladors Puçol, i a la que li va tallar la corda Edu Trapero. Amb este acte va finalitzar la vesprada.

La nit va començar amb l'embolada del bou Friolero de Mercedes Pérez Tabernero, labor duta a terme per la quadrilla Emboladors de l'Art, sent Edu Molés el tallador de la corda.

En segon lloc va ser embolat el bou de nom Espejito, de la ramaderia de Pedro Peris, a qui li va tallar la corda Toni Durá, després d'haver-li col·locat les boles la quadrilla de José Comes.

El bou de Montalvo, Asustadizo, va ser embolat en tercer lloc, labor realitzada per la quadrilla de Ximo i Xato, sent Vicente Esteve l'encarregat d'alliberar-lo del pilar.

Raúl, de Tarancón, va ser l'encarregat de tallar-li la corda al quart bou de la nit, que va ser Luchador, prèviament havia sigut embolat per la quadrilla de José Comes.

Finalment, en quint lloc va ser embolat l'esqueller de nom Millonario, que venia precedit d'una certa fama per la seua bravura. A este animal li va tallar la corda Vicente Ferrando, de la penya Asfalteros, també patrocinadors d'esta embolada, duta a terme per la quadrilla de Ximo i Xato.

Informa: Salva Almenara Marsaga
Fotos: Javi Sebastiá

946-javi-2

 

12 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres