La setmana taurina tanca l'any amb superàvit i ja té nova junta directiva per al 2013

La setmana taurina tanca l'any amb superàvit i ja té nova junta directiva per al 2013

Finalitzada la setmana taurina i poc abans de donar començament la marató taurina amb cada una de les comissions a la tardor, es va celebrar en l'Espai Jove l'assemblea general de l'Associació de Penyes de la Setmana Taurina de Puçol 2012, amb tres punts a debatre: presentació del balanç econòmic de l'exercici 2011-2012, el cessament de l'actual junta directiva i l'elecció de la nova per a la pròxima edició.

Pel que fa al primer apartat, la junta directiva ixent va presentar uns ingressos de 57.148 euros, enfront d'uns gastos que sumaven 55.312 €, per tant hi ha un superàvit de 1.855 euros.

La segona part de l'assemblea va ser la dimissió de l'actual junta, junt amb l'elecció de la nova junta directiva. Al no presentar-se cap candidat es va optar per la fórmula que s'usa en els últims anys: l'elecció per sorteig entre les 33 penyes que formen l'actual associació.

El resultat va ser el següent: Penya Bouera, Font el Lápiz, El Rodeo, El pitjor de cada casa, El Soparot i Festers 2013. Tal com és preceptiu, es van nomenar dos penyes més com a reserves per si sorgira algun problema entre les triades, concretament van ser Fut-Bou i la de recent creació Riu Túria.

Amb els precs i preguntes pertinents es va donar per finalitzada esta assemblea general.

Informa: Salva Almenara Marsaga

829-inauguracion-pilon-2

 

09 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres