Després de la presentació del cartell, només falta esperar a que arribe el desitjat 7 de setembre

Després de la presentació del cartell, només falta esperar a que arribe el desitjat 7 de setembre

El passat dimarts 28 d'agost, amb una afluència de públic en què es va tirar a faltar prou cares rellevants dins de l'àmbit taurí local (que presumixen i proclamen als quatre vents la grandiositat del 7 de setembre) va començar, en l'Espai Social La Barraca, l'acte de presentació del cartell dels huit bous que la comissió 7 de setembre té previst que córreguen els carrers del nucli antic de Puçol els dos dies 7 i 15 de setembre.

El dit acte, a què va acudir una nombrosa representació de la Corporació Municipal amb la nostra alcaldessa Merche Sanchis al cap, va ser presentat pel membre de la comissió, Eduardo Moles. Aquest va presentar els altres integrants de la mesa que estava composta pels també comisionarios Antoni García i Vte Esteve, així com pel regidor d'Assumptes Taurins de l'Ajuntament de Puçol, Salvador Almenara.

Sis bous cerrils són els encarregats de mantindre el nivell de prestigi adquirit en estos últims anys del 7 de setembre. Ja al matí, després del encierro serà desencaixonat un bou de la divisa de salamanca de la ramaderia El Pilar, de Tamares( Salamanca).

A la vesprada seran quatre els bous desencaixonats des del lloc habitual, els pertanyents a les ramaderies de: Valdefresno, de Tabera de Abajo (Salamanca); Montalvo, de Matilla de los Caños (Salamanca); Peñajara, de Fuente del Arco (Badajoz) i El Ventorrillo, de Los Yebenes (Toledo). Ja a la nit, a més d'estos quatre bous, serà embolat un altre de la ramaderia Torrenueva, de Colmenar Viejo (Madrid).

Respecte al dia 15 de setembre, la comissió va presentar els bous següents: un altre de la ramaderia citada anteriorment, de Montalvo, més un altre de Mercés Pérez-Tabernero, d'Asfalteros de la Volta (Salamanca). Com ve sent habitual en estos últims anys, la Penya Asfalteros ha adquirit per a esta ocasió un bou de la ramaderia de Hermanos Sampedro, de Castell de les Guardes (Sevilla), que també serà soltat la vesprada del dissabte 15 de setembre.

Informa: Salvador Almenara Marsaga

fotos_noticia

818-presentacion-carteles-5


01 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres