Baldoso, Sevillano, Rondallera, Ramillero i La Espuela guanyadors de la desena Setmana Taurina Vila de Puçol

Baldoso, Sevillano, Rondallera, Ramillero i La Espuela guanyadors de la desena Setmana Taurina Vila de Puçol

Divendres passat, dia 24 d'agost, es va celebrar el sopar de gala i entrega de trofeus als guanyadors de les distintes modalitats enquadrades dins de la X edició de la Setmana Taurina Vila de Puçol. La gran novetat va ser l'entrega d'uns diplomes a les tres persones que van contribuir, fa deu anys, que la setmana fóra una realitat.

Al voltant de tres-centes persones es van donar cita en els salons del restaurant Puzol, el qual presentava un ple quasi absolut entre penystes, ramaders, periodistes i la resta d'invitats, entre ells una representació del consistori municipal amb la nostra alcaldessa Merche Sanchis al cap.

L'acte va començar amb unes paraules de benvinguda a càrrec de la periodista local Teresa Cebrián, presentadora de Canal 9, la qual va mostrar la seua professionalitat durant l'entrega de guardons que ella va presentar després del sopar oferit als assistents.

Diferents membres de la directiva d'esta X Setmana Taurina Vila de Puçol van ser els encarregats d'entregar els trofeus als guanyadors, començant amb el destinat a premiar l'actuació del millor bou embolat, que va ser per al bou Baldoso del ramader local Jaume Bosch Saliner.

El premi al  millor jònec de la setmana va ser per a Sevillano, de la ramaderia La Espuela, propietat del ramader Juanma Vicent, de L'Alcora (Castelló).

A les mans de la filla del ramader Miguel Parejo de Cabanes (Castelló), va anar a parar el trofeu per a la millor vaca de la setmana que va ser per a Rondallera.

El trofeu per al millor bou en puntes va ser per a Ramillero, de la ramaderia Domenech, d'Almenara (Castelló).

L'apartat a premiar les tres ramaderies més destacades de la setmana va quedar de la manera següent: 1a) La Espuela; 2a) Germans Margalef, d'Amposta (Tarragona); i 3a) Miguel Parejo, les quals, a més d'este guardó, s'adjudiquen el dret de repetir actuació en la pròxima edició de la setmana taurina.

El premi sorpresa d'esta edició va ser per a tres persones que van tindre molt a vore en la recuperació de la per llavors desapareguda però desitjada setmana taurina de Puçol. Van ser Amparo Fenollosa, a qui va entregar la distinció Manuel J. Ribera, president de la Setmana Taurina Vila de Puçol 2012; Joaquín Ballester, a qui li va entregar el dit guardó el regidor de festejos taurins de Puçol, Salvador Almenara; finalment, el tercer pergamí va ser per a Pepe López, que no va poder assistir a l'acte, pel que va ser el seu fill l'encarregat d'arreplegar, de mans de l'alcaldessa Merche Sanchis, el guardó que premia la labor exercida per son pare.

Unes paraules del president de la setmana, Manuel J. Ribera, del regidor d'assumptes taurins de l'Ajuntament de Puçol, Salvador Almenara, així com de l'alcaldessa del nostre municipi, Merche Sanchis, van servir per a donar per finalitzat este acte.

Informa: Salvador Almenara Marsaga

fotos_noticia

806-premios_semana_taurina-2


29 Agost 2012
FaceBook  Twitter  

Altres