Setmana taurina (3): dimarts 26, vesprada decepcionant amb un suspens per a les caps de José Vicente Machancoses

Setmana taurina (3): dimarts 26, vesprada decepcionant amb un suspens per a les caps de José Vicente Machancoses

Decepcionant i indignant podrien ser els adjectius, entre altres, que servirien per a jutjar ho vist en la vesprada del dimarts 26 de juny dins del concurs de ramaderies d'esta X Setmana Taurina Vila de Puçol. Va millorar la sessió nocturna gràcies a Gerardo Gamón i Pechina. Ens el conta el nostre habitual cronista taurí, Salvador Almenara.

Decepcionant pel joc en conjunt oferit per les caps exhibides, i indignant perquè al tractar-se d'una de les ramaderies de més prestigi dins de la cabanya brava valenciana, el seu propietari, José Vicente Machancoses, podia haver-se acurat un poc més a l'hora de triar els animals per a vindre a competir a un concurs de la importància de l'actual setmana de Puçol.

Per a més inri, durant el transcurs de la vesprada el ramader va canviar sobre la marxa dos de les caps anunciades inicialment, vist el caire que prenien els esdeveniments.

Per tant, un suspens per al ramader de Picassent, davant de les caps del qual res van poder fer retalladors de reconegut prestigi, com Chipu de Cheste o Isaac de Castelló, entre altres.

La sessió de la nit va començar amb l'embolada del bou de nom Ordinario, propietat també de José Vicente Machancoses, el qual va mantindre el to gris del vist en la vesprada. A este bou li va tallar la corda José Espejo, després de ser embolat per la quadrilla de Fernando Ferrer El Rallat.

Tot seguit va ser el ramader Gerardo Gamón d'Albalat dels Tarongers, qui va prendre el relleu amb quatre vaques, un bou en puntes i un altre embolat de nom Fallero. Van repetir en els seus comeses tant José Espejo com la quadrilla de Fernando Ferrer.

L'altra ramaderia participant durant la nit va ser Pechina, de Massamagrell, també amb quatre vaques, de les quals va destacar el joc de la soltada en tercer lloc, Guerrera.

Així mateix cal destacar l'extraordinària actuació del bou Gabacho, soltat a continuació, llàstima que s'haguera de tancar abans d'allò que s'ha establit per a no sobrepassar l'horari reglamentari, perquè encara faltava l'embolada del bou Mocito. Igual que els anteriors, va ser la quadrilla d'El Rallat la que va córrer amb eixe menester i, per a no ser menys, José Esejo va ser el tallador de la corda.

Informa: Salvador Almenara Marsaga
Fotos: Javi Sebastiá

677-martes_26-javi-2

 

08 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  

Altres