Comença la formació dels coordinadors de col•laboradors taurins en temes com a sanitat i primers auxilis

Comença la formació dels coordinadors de col•laboradors taurins en temes com a sanitat i primers auxilis

Per iniciativa sorgida en el si del Consell Municipal Taurí, naix a Puçol una nova figura que entra a formar part important de l'organigrama taurí local: el coordinador dels col·laboradors taurins. I la seua primera labor està sent una adequada formació en matèria de sanitat i primers auxilis, en col·laboració amb Protecció Civil, Policia Local i servicis sanitaris.

Este projecte, que va comptar des del primer moment amb el suport incondicional de la regidoria d'assumptes taurins de l'Ajuntament de Puçol, començarà a funcionar el pròxim 23 de juny, amb la celebració del bou de Sant Joan.

Esta primera sessió, a la que van assistir la totalitat de persones triades per a desempenyar la dita funció, va girar entorn dels primers auxilis i la coordinació amb Protecció Civil

Després de la jornada inaugural de les IV Jornada de Bous al Carrer, organitzada el 27 d'abril per la Conselleria de Governació, a través de la  el Direcció General de Seguretat i Protecció Ciutadana, s'han posat en marxa les jornades de formació de coordinadors de col·laboradors taurins, la primera sessió de les quals va ser el dilluns 7 de maig.

La funció d'esta figura serà, com el seu nom indica, la d'organitzar i coordinar les actuacions dels col·laboradors, de forma més immediata i directa, junt amb els efectius de Protecció Civil, Policia Local i els servicis sanitaris pertinents.

Esta primera sessió, a la que van assistir la totalitat de persones triades per a desempenyar la dita funció, va girar entorn dels primers auxilis i la coordinació amb Protecció Civil.

Donat l'interés despertat per la sessió i la importància dels temes tractats en la mateixa, i a petició dels participants en el curs, se celebrarà una segona sessió que permeta donar cabuda a alguns assumptes que no van poder ser tractats en les dos hores que va durar esta primera part.

Ambdós sessions estan sent impartides pels servicis mèdics contractats per l'ajuntament per als festejos taurins que es van a celebrar a Puçol al llarg de 2012, concretament l'empresa SSM (Serveis Sanitaris Morvedre, s.l.).

Informa: Salvador Almenara 
Fotos: Marta Martínez

 

386-curso_colaboradores-3

 

11 Maig 2012
FaceBook  Twitter  

Altres