Comencen les IV Jornades de Bous al Carrer amb representants de 35 municipis en l'Espai Jove

Comencen les IV Jornades de Bous al Carrer amb representants de 35 municipis en l'Espai Jove

Divendres passat 27 d'abril, Puçol, una vegada més, va tornar a convertir-se en referent dels bous al carrer de la Comunitat Valenciana, al ser triat per la Conselleria de Governació per a l'acte de presentació de les IV Jornades de Bous al Carrer de València, que es duran a terme entre els mesos d'abril i maig.

Pel que es referix a la província de València, a més de Puçol, les jornades se celebren a Chiva, Requena, Canals i Paiporta. A Castelló, les poblacions triades són Nules, Vilafamés, Alcalà de Xivert, Benicàssim, Vall d'Uixó i Altura. Finalment, a Alacant les seus triades són Ibi i Calp.

L'objectiu d'estes jornades és donar a conéixer la normativa vigent aplicable als festejos taurins, arreplegar els suggeriments i opinions d'ajuntaments i aficionats, a més d'impulsar un major acostament entre tots els sectors implicats en la potenciació d'una festa que, sens dubte, és una senya d'identitat de la Comunitat Valenciana.

L'objectiu d'estes jornades és donar a conéixer la normativa vigent aplicable als festejos taurins, arreplegar els suggeriments i opinions d'ajuntaments i aficionats

Autoritats, penyes, associacions, comissions, col·laboradors, voluntaris i aficionats en general de 35 municipis de l'Horta Nord i el Camp de Morvedre es van donar cita en l'Espai Jove de Puçol per a assistir a la presentació i inici d'estes IV Jornades de Bous al Carrer que organitza la Conselleria de Governació, a través de la Direcció General de Seguretat i Protecció Ciutadana, amb la col·laboració de la Policia de la Generalitat Valenciana.

L'acte va estar dividit en dos parts.

La primera es va iniciar amb la salutació de benvinguda i l'agraïment per l'assistència al públic present, tot això a càrrec de les autoritats autonòmiques i l'alcaldessa de Puçol, Merche Sanchis. Per la seua banda, Sonia Vega, directora general de Seguretat i Protecció ciutadana, va explicar el perquè d'estes jornades que van quedar inaugurades després de la seua intervenció.

La segona part es va centrar en qüestions tècniques, legals i d'infraestructura: tot el que porta amb si un dia de bous al carrer va ser analitzat des de la mesa per Fernando Castellano, Cap del Servici d'Espectacles i Establiments Públics, acompanyat pel regidor local de festejos taurins, Salvador Almenara i Amado Martínez.

Les preguntes i alguna nota discordant per part del públic assistent, que no sempre es va mostrar d'acord amb alguns aspectes de la normativa vigent, van posar el punt final a esta sessió inaugural de les IV Jornades de Bous al Carrer.

Informa: Salva Almenara

fotos_noticia

369-jornadas_bous_carrer-2

 

09 Maig 2012
FaceBook  Twitter  

Altres