Serafín Castellano presidirà la jornada taurina en l'Espai Jove sobre seguretat en els “bous al carrer”

Serafín Castellano presidirà la jornada taurina en l'Espai Jove sobre seguretat en els “bous al carrer”

Els col·laboradors, experts i aficionats taurins de l'Horta Nord i Camp de Morvedre tenen una cita el divendres 27 d'abril, a les 7 vesprada, en l'Espai Jove de Puçol: una xarrada-col·loqui oberta a tots aquells que d'una manera o d'una altra vetlen per la seguretat en l'organització dels festejos taurins en cada poble. L'objectiu: que els bous al carrer siguen cada vegada més segurs.

La Conselleria de Governació i la Policia Autonòmica seran els encarregats d'explicar dos dels aspectes fonamentals per a garantir el bon funcionament dels festejos taurins que se celebren en els nostres carrers i places portàtils: d'una banda, l'actual normativa vigent sobre estes celebracions; d'un altre, les mesures a prendre en el cas que existisca algun incident.

L'Ajuntament de Puçol ha organitzat una mesa de treball oberta a tots els públics el divendres 27 d'abril, a les 7 de la vesprada, en l'Espai Jove

Per a aclarir ambdós punts i posar en comú els punts de vista d'autoritats, col·laboradors, coordinadors i aficionats, l'Ajuntament de Puçol ha organitzat una mesa de treball oberta a tots els públics el divendres 27 d'abril, a les 7 de la vesprada, en l'Espai Jove.

A més de tots els veïns de Puçol que desitgen participar, perquè és una jornada oberta al públic, també estaran presents els regidors i representants de les comissions dels pobles de l'Horta Nord i el Camp de Morvedre”, explica Salvador Almenara, regidor de festejos taurins. “Per a nosaltres és una satisfacció que una vegada més Puçol siga reconegut com un poble pioner en matèria de festejos taurins i per això hagen recolzat la proposta les màximes autoritats autonòmiques en la matèria”.

I és que la proposta local ha tingut un eco major de l'esperat a nivell de l'administració pública: la legislació, els primers auxilis, els segurs, els horaris, la normativa de les barreres i tot el que es referix als festejos taurins a debat en l'Espai Jove, comptaran amb la presència del conseller Serafín Castellano per a explicar la situació actual i atendre personalment les preguntes que efectuen els assistents.

Els festejos taurins no impliquen únicament organitzar actes en el carrer, sinó vetlar per la seguretat de tots els participants i, amb estes jornades, Puçol torna a demostrar el seu tarannà pioner a nivell autonòmic.

Informa: Sabín

330-salvador-almenara-3

 

19 abril 2012
FaceBook  Twitter  

Altres