La comissió Hostalets canviarà la loteria del Xiquet els dies 12 i 13 de gener en el bar El Paso

La comissió Hostalets canviarà la loteria del Xiquet els dies 12 i 13 de gener en el bar El Paso

Les persones que tinguen participacions de loteria de la comissió del bou Hostalets del sorteig del Xiquet, del número 86027, poden passar a canviar-les els dies 12 i 13 d'este mes en el bar El Paso, situada en el carrer Buenos Aires, número 2, de Puçol. L'horari per al canvi és d'11 a 13 hores i de 19 a 21 hores.

Les participacions de loteria del Xiquet de la comissió del bou Hostalets, corresponents al número 86.027, han sigut agraciades amb la devolució, després del sorteig celebrat el passat 6 de gener. Per a facilitar el canvi de les mateixes, els membres de la comissió han concretat un lloc i un horari per a tots aquells que vullguen canviar-les o recuperar els diners.

En concret, els pròxims dies 12 i 13 de gener, dijous i divendres respectivament, en horari de matins d'11 a 13 hores i de vesprades de 19 a 21 hores, poden passar-se pel bar El PasO, situat en el carrer Buenos Aires, número 2 de Puçol.

Segons expliquen els membres de la comissió, al ser un premi tan xicotet –dels 3 euros del bitllet es jugaven 2, ja que 50 cèntims eren de rifa i els altres 50 de donatiu– la comissió ha preparat altres bitllets per a canviar, ja que durant l'any també solen vendre loteria.

Amb este canvi esperen que la sort torne prompte a la comissió però amb un premi major.

Informa: Susana Fernández Piqueras


10 Gener 2012
FaceBook  Twitter  

Altres