La comissió del 7 de setembre del 2011 posa fi a la seua temporada taurina

La comissió del 7 de setembre del 2011 posa fi a la seua temporada taurina

Dissabte passat dia 10 de setembre, encara amb els ecos del 7 de setembre en l'ambient, es va tirar el tancament a la temporada taurina que té com a escenari el nucli antic del nostre poble, una jornada taurina que va finalitzar sense cap accident.

A les 6 en punt es va produir la desencaixonada del primer bou de la vesprada, de nom Padrí i que pertanyia a la reeixida ramaderia de Zalduendo, segons resa en el certificat de naixement de mascles, encara que en el programa de la comissió s'anuncia com a Sobirà, marcat amb el número 152 i el 6 com a guarisme, bou tercerejat i que va tindre una actuació acceptable.

Al nom de Vividor atenia el roig ojinegro, soltat en segon lloc i marcat amb el número 69 i de guarisme 7, pertanyent a la ramaderia de Jiménez Pascuau, però adquirit en la finca Devesa Camp Brau, bou amb més presència que el seu antecessor i amb bones arrancades sobretot quan va estar en l'arena.

Una any més, la penya Asfalteros es va encarregar de patrocinar un dels bous de la jornada, en esta ocasió va ser el bou pertanyent a la ramaderia sevillana de Luis Algarra de nom Embriagat, marcat amb el número 71 i el 6 com a guarisme, bou que no va destacar quant a presència però que va protagonitzar bones arrancades i una destacada actuació en el seu conjunt.

Les vaquetes del ramader local Jaume Bosh el Saliner van completar la vesprada del dia 10 de setembre que va culminar amb l'embolada d'una d'elles, de nom Ratera i a la que li va tallar la corda Javier Zambrana després de ser embolada per la quadrilla Embolaors Puçol.

La primera de les quatre emboladas de la nit la va protagonitzar el bou Padrí, el qual va ser embolat per la quadrilla de Ximo i Xato, sent Xavi Soriano el tallador de la corda.

De nou la quadrilla Embolaors Puçol va ser l'encarregada d'embolar el segon bou de la nit, que va ser Vividor, al qual li va tallar la corda José Cisneros.

En tercer lloc va ser embolat el bou de nom Perdiguer propietat del Saliner, corrent amb la seua embolada la quadrilla de Fernando Ferrer el Rallat, i Javier Pérez el tallador de la corda. Destacar la bona i emocionant eixida del pilar d'este bou.

Finalment s'emboló a Embriagat per la quadrilla de Jose Menges, encara que la majoria d'integrants d'esta quadrilla eren els membres de la penya Asfalteros, patrocinadora d'este bou, inclòs el tallador de la corda que va ser Carlos Trapero.

I per a finalitzar destacar que a pesar de viure moments emocionants durant la jornada, no va caldre lamentar res desagradable.

Informa: Salvador Almenara Marsaga
Fotos: Javi Sebastiá (www.mesbou.es)

611-toro_dia10-2

 

13 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres