La notícia del segon dia en Ildefonso Fierro és que una penya podria garantir el seu futur

La notícia del segon dia en Ildefonso Fierro és que una penya podria garantir el seu futur

Una setmana més, Salva Almenara Marsaga ens oferix la crònica taurina, en este cas de la segona jornada en Ildefonso Fierro. Bestiar de Manolo González i Pedro Peris per a una festa que aspira a aconseguir la continuïtat amb la creació d'una penya permanent.

Amb la celebració del segon dia de bou, dissabte passat 16 de juliol, van finalitzar els actes taurins en el barri Ildefonso Fierro pel que fa a enguany 2011.

A les 18:30 hores, tal com anunciava el programa oficial botava a l'arena del carrer Arenals el bou marcat amb el número 38 i amb el 5 com a guarisme de nom Pasmado, amb el ferro de la ramaderia sevillana de Manolo González, que en l'actualitat s'anuncia en els cartells com a Germans González Sánchez-Dalp, bou amb una gran noblesa en les seues envestides i amb una correcta presentació.

En segon lloc va ser desencaixonat el bou de nom Espejito, propietat del ramader Pedro Peris, propietari així mateix de les vaquetes que es van soltar a continuació amb què va finalitzar el programa de la vesprada.

A la nit es va embolar, en primer lloc, al bou de nom Forastero, propietat també del citat ramader, a qui li va tallar la corda Carlos Berchi, sent els seus emboladors els integrants de la quadrilla de recent creació denominada Emboladors de Puçol.

L'embolada del segon bou de la nit va anar a càrrec d'Emboladors de l'Art, els quals van emprar per a este menester un revolucionari i modern sistema que acurta considerablement la duració de temps que el bou roman lligat al piló per a la col·locació dels ferratges, a este bou li va tallar la corda Fernando Guzmán

En tercer i últim lloc, es va embolar una vaqueta de la ramaderia de Pedro Peris, a qui li va tallar la corda el jove membre de la comissió, Adrián Lozano, sent la quadrilla Emboladors de Puçol els autors de la seua embolada.

Dir, pel que fa al futur de la festa en este barri de Puçol, que hi ha rumors que pareix que s'està formant una penya perquè la continuïtat de la festa taurina en el mateix, adquirisca una seguretat de què manca en el moment actual.

Informa: Salva Almenara Marsaga
Fotos: Javi Sebastiá (www.mesbou.es)

507-toro_fierro-2

25 Juliol 2011
FaceBook  Twitter  

Altres