Una decisió difícil: suspesos els festejos taurins de juny, Sant Joan i Setmana Taurina

06 Maig 2020

Ja és oficial, amb data 5 de maig s'han suspès els actes taurins previstos per al mes de juny, concretament el bou de Sant Joan i la Setmana Taurina Vila de Puçol 2020. La mesura, consensuada amb les comissions organitzadores, l'ha presa l'Ajuntament, per ser «la més convenient i responsable en llaures a salvaguardar la salut pública, per considerar-se esdeveniments que poden aglutinar un elevat nombre de participants».

Llegeix més...

El Sindicat Agrícola es va omplir de bons aficionats taurins per a escoltar als convidats

04 Març 2020

El divendres 28 de febrer a la vesprada, dins del programa cultural que està duent a terme la regidoria d'assumptes taurins, denominat Puçol Cultura de Bou, va començar la sèrie de xarrades i actes taurins culturals que es realitzaran al llarg de la temporada en els períodes que no hi haja festejos taurins en la localitat, per a mantindre l'esperit de la festa més popular de la localitat.

Llegeix més...

Esmorzars, música, olla i bous: ha arribat Sant Antoni

15 Gener 2020

Després d'un cap de setmana de sarau de ball i cant valencià, esmorzar popular, romiatge de cavalls i altres activitats per a tots els públics, l'Associació Cultural i Taurina “Bou de Sant Antoni” porta als carrers de Puçol la resta d'actes programats per a concloure una de les quinzenes més tradicionals i esperades pels veïns de la localitat.

Llegeix més...

19 festejos taurins previstos per a 2020

02 Gener 2020

Resultant que des de l'any 1997 i fins a l'actualitat, este Ajuntament ve adoptant acords per a assumir l'organització de les festes de “BOUS AL CARRER” a celebrar en aquest municipi, en aquells festejos en què ha sigut tradicional la seua celebració. D'altra banda, les Comissions de les festes dels bous, encara complint les obligacions i responsabilitats legals pertinents, donat l'alt risc que estes festes comporten, sol·liciten que siga l'Ajuntament el que es faça responsable legal de dita organització davant dels organismes competents, actuant les referides Comissions com a col·laboradors d'este Ajuntament.

Llegeix més...

«Puçol, cultura de bou» recupera la gala taurina per a premiar el millor de l'any

17 Desembre 2019

El 7 de desembre, Puçol va recuperar la Gala Taurina, en la qual no sols es van premiar els millors bous de l'any en la població, sinó que fidels a l'eslògan «Puçol, Cultura de Bou», també es va presentar un llibre Entre flors, sang i arena d'AliciaGiner i el periodista Salva Ferrer va moderar una atractiva tertúlia amb l'apoderat Santiago López, el joneguer MiguelPolope i el ramader Daniel Ramos.

Llegeix més...

Puçol avança en la cultura taurina

28 Agost 2019

La Regidoria de Festejos Taurins porta des de l'inici de la legislatura plantejant mesures juntament amb la comissió del 7 de setembre i les penyes taurines per a millorar les festes de Puçol. Amb la idea d'augmentar la promoció i seguretat en els festejos, s'implantaran mesures per a beneficiar la ja excel·lent organització. Es podran apreciar este 7 de setembre i per a la pròxima temporada l'ajuntament pretén fer-les extensives als festejos dels barris.

Llegeix més...

Primer cap de setmana de Bous en Hostalets

24 Juliol 2019

El 20 de juliol es va realitzar la primera part dels festejos taurins en el barri d'Hostalets amb la solta de dos bous cerrils. Abans d'obrir el toril, es va realitzar un minut de silenci per alguns familiars directes de components de la comissió que va resultar molt emotiu.

Llegeix més...

Altres