La nostra cuina (26): cupcakes de xocolate

La nostra cuina (26): cupcakes de xocolate

03 Febrer 2013

No són exactament un producte típic de la cuina mediterrània, però en els últims temps els cupcakes, eixes magdalenes de vistosos colors, intensa aroma i un sabor difícil d'explicar amb paraules s'han posat de moda en totes les pastisseries. Un dolç atractiu i saborós els secrets del qual vos desvelem ara.

Llegeix més...

La nostra cuina (25): Pastís blanc de Nadal

La nostra cuina (25): Pastís blanc de Nadal

12 Gener 2013

La Nadal ja ha finalitzat, i amb ella arriba un temps molt especial en la cuina. La nostra riquesa gastronòmica és molt variada, tant en la preparació de plats salats com en els dolços.Si algun ingredient és típic en els dolços de Nadal, este és el moniato. Amb el dolç de moniato es preparen alguns dels pastissos més característics en el nadal, com són, els pastissos de moniato, els pastissos de cacau, les trenques del dia de Reis, i especialment ací a Puçol tenim el “pastís blanc de Nadal”.

Llegeix més...

La nostra cuina (23): Pilotes de Nadal o pilotes dolces

La nostra cuina (23): Pilotes de Nadal o pilotes dolces

17 Desembre 2012

Per una vegada i sense que servisca de precedent amb esta recepta ens apartem radicalment de la nostra dieta mediterrània, ja que com comprovareu quan llegiu els ingredients de hui, açò no és una recepta, no, és una bomba de calories, però en la seua defensa diré que només està permés menjar-lo una vegada a l'any, així que sense més, veurem esta bomba: pilotes dolces o pilotes de Nadal.

Llegeix més...

La nostra cuina (22): Crema casolana

La nostra cuina (22): Crema casolana

25 Novembre 2012

Esta setmana vos proposem unes postres senzilles i d'èxit assegurat per a tots els públics. L'elaboració de la crema té poc secret, el més important és trobar la textura i fluïdesa que els agrade a tota la família.

Llegeix més...

La nostra cuina (21): Ossobuco de vedella

La nostra cuina (21): Ossobuco de vedella

18 Novembre 2012

Encara que este no és un plat típicament valencià, la nostra gastronomia l'ha adoptat i és molt popular entre nosaltres. La manera de preparar-lo és molt fàcil i el resultat excepcional, ja que és una carn molt melosa. Hui en dia, en qualsevol de les bones carnisseries que tenim a Puçol, ens prepararan uns talls magnífics d'ossobuco, els de les meues fotos són de les meues germanes carnisseres preferides. Ara ja la recepta.

Llegeix més...

La malaltia de Crohn i la colitis ulcerosa: cròniques, degeneratives, incurables… però a Puçol et podem ajudar

La malaltia de Crohn i la colitis ulcerosa: cròniques, degeneratives, incurables… però a Puçol et podem ajudar

31 Octubre 2012

ACCU València (Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa) és una associació sense ànim de lucre que opera a nivell de Comunitat Valenciana, sent el seu principal objectiu l'autoajuda. Ara també tenim representació a Puçol i estem a la teua disposició per a qualsevol consulta o informació, tant en persona com a través de la nostra pàgina web.

Llegeix més...

Dos taules informatives en els mercats de Puçol per a difondre la lluita contra l'alzheimer

Dos taules informatives en els mercats de Puçol per a difondre la lluita contra l'alzheimer

19 Setembre 2012

El divendres 21 de setembre és el Dia Mundial de l'Alzheimer i, com cada any, des de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Camp de Morvedre i Puçol (Afacam) han preparat una setmana d'actes destinats a informar sobre la malaltia i sobre les activitats que realitza l'associació. A Puçol, els actes són dos taules informatives en els mercats del dimarts i el dissabte.

Llegeix més...

Altres