12 Gener 2013
La Nadal ja ha finalitzat, i amb ella arriba un temps molt especial en la cuina. La nostra riquesa gastronòmica és molt variada, tant en la preparació de plats salats com en els dolços.Si algun ingredient és típic en els dolços de Nadal, este és el moniato. Amb el dolç de moniato es preparen alguns dels pastissos més característics en el nadal, com són, els pastissos de moniato, els pastissos de cacau, les trenques del dia de Reis, i especialment ací a Puçol tenim el “pastís blanc de Nadal”.
Llegeix més...
17 Desembre 2012
Per una vegada i sense que servisca de precedent amb esta recepta ens apartem radicalment de la nostra dieta mediterrània, ja que com comprovareu quan llegiu els ingredients de hui, açò no és una recepta, no, és una bomba de calories, però en la seua defensa diré que només està permés menjar-lo una vegada a l'any, així que sense més, veurem esta bomba: pilotes dolces o pilotes de Nadal.
Llegeix més...