La web de l'ajuntament t'oferix una col·lecció de consells per a estar sa

La web de l'ajuntament t'oferix una col·lecció de consells per a estar sa

La pàgina web de l'Ajuntament de Puçol estrena una nova secció sobre un assumpte que ens preocupa a tots i que fonamenta les nostres vides: la salut i el benestar. Els lectors del portal municipal disposaran cada mes d'un capítol sobre quins són les claus per a estar sa a partir de dos punts essencials: l'exercici físic i una bona alimentació.

 

"La idea principal és conscienciar els ciutadans que l'estil de vida que portem en el món occidental ens produïx malalties inesperades. Davant d'esta situació, hi ha hàbits bàsics que beneficien la nostra salut", explica Uwe Beck, gerent del centre esportiu VJR-GYM, que és l'autor dels articles.

La nova secció sobre salut i benestar pretén conscienciar i donar consells sobre com mantindre's en forma, millorar el rendiment i sobretot estar sa al llarg de tota la vida en el nostre entorn dins d'un món industrial i tecnològic. L'és-tres diari està present en la nostra societat i això fa que descuidem el nostre propi benestar, generant una progressiva pèrdua de salut.

"No és una llei que hàgem de posar-nos malalts o perdre la forma física al ser majors. L'aparició de malalties nos causa molt de dolor i en ocasions conduïxen una mort prematura, però podem fer moltes coses per a lluitar contra això", indica Beck, responsable de la sèrie.

Els tres pilars de la nostra salut i el nostre benestar són l'exercici físic, l'alimentació i l'actitud mental, aspectes que hem de deprendre a dominar. "Els humans ho hem fet durant milers d'anys. Ara és necessari recuperar estes premisses com a base per a gaudir d'una bona salut", conclou.

El primer capítol de la sèrie, Per quin esport?, ja està en marxa, es publicarà la primera quinzena de novembre i tracta sobre els beneficis de l'exercici físic. Serà el punt de partida d'este xicotet manual pràctic sobretot el que està en la nostra mà per a cuidar el nostre bé més preat: la salut.

Informen: Uwe Beck / Dani Casado

 

09 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres