Ajuda'ns a fer que les PCR vagen més ràpid i no es col·lapse el Centre de Salut: actualitza la teua targeta SIP

La Generalitat Valenciana ha posat en marxa un servei d'actualització de les targetes SIP per a tots els veïns. Amb uns senzills passos, pots indicar el teu telèfon i el teu correu electrònic en la targeta, de manera que des de Salut Pública puguen enviar-te informació, una cosa especialment útil amb els resultats de les proves PCR que s'estan realitzant de manera massiva.

« Si actualitzem les dades de la nostra targeta sanitària, la SIP, entre tots ajudem a fer que no es col·lapse Salut Pública », explica Carolina Fernández , coordinadora d'infermeria del Centre de Salut de Puçol. « Estem realitzant moltes PCR, sobretot ara en els col·legis i ens diuen els pares contínuament demanant els resultats, la qual cosa col·lapsa els nostres telèfons. Amb les SIP actualitzades, els resultats s'envien directament per SMS o per correu electrònic, per la qual cosa és molt més ràpid i la centraleta funcionarà més esplaiada ».

Ràpid, gratuït i molt més eficaç… al mateix temps que facilitem que el Centre de Salut puga atendre un altre tipus de crides, perquè no col·lapsem les línies amb crides per a saber els resultats, en cas que ens hagen fet proves PCR sobre el Covid-19.

Si tens dubtes sobre com emplenar les teues dades, crida als telèfons d'atenció primària: 962 339 318 o 962 339 314 , encara que és molt fàcil.

Per a actualitzar la targeta SIP només has de seguir estos senzills passos.

1r) Entra en la pàgina web de Generalitat fent clic ací.

2n) Emplena les teues dades : núm. de targeta SIP i data de naixement.

3r) Escriu el codi de seguretat i fes clic a «validar».

4t) Introdueix el teu número de telèfon i el teu correu electrònic.

5é) Envia la informació… i ja està.

Si vols guardar la informació i compartir-la amb amics i familiars, tens un PDF explicatiu i un vídeo didàctic molt senzill al final d'esta notícia.

Entre tots, ajudem els centres de salut a lluitar contra el coronavirus. Gràcies.

Informa: Sabín | C artell: Sento Pascual | Vídeo: Generalitat Valenciana

pdf-2020

 

 

04 Novembre 2020
FaceBook  Twitter  

Altres