L'Associació contra el Càncer continua la lluita contra esta malaltia i recapta 5.000 euros

L'Associació contra el Càncer es va distribuir en 6 taules per Puçol el dissabte 9 de juny per a realitzar una nova col·lecta. Al matí es van recaptar 4.730 euros i, a la vesprada, es van traslladar a la fira de comerç, on es van obtenir 105 euros. El col·lectiu es troba molt actiu, ja que tornarà a mobilitzar-se a la fi d'any i realitza detalls de bodes a benefici de la lluita contra el càncer.

Una de les taules «es va situar per primera vegada en Alfinach, on va tindre una estrena molt positiva», apunta Ana Sebastià, presidenta de l'associació local. A més, el dissabte 16, el col·lectiu es va desplaçar al camp de futbol on es disputava el torneig solidari de Pep Claramunt, lloc en el qual es van reunir 150 euros. D'esta manera, es va efectuar la captació d'enguany.

«Volem donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat», afegix la presidenta, que també té unes paraules d'agraïment cap a l'associació Cuina i Tradició.

Cap a finals d'any, de cara a nadal, «tornarem a fer tant polseres com clauers i collars, i eixirem als mercats del municipi». El col·lectiu contra el càncer també prepara este tipus de materials com a «detalls de boda a benefici de la lluita contra esta malaltia», una cosa que pot sol·licitar qui ho desitge.

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Sabín

fotos face

fotos face

  

19 Juny 2018
FaceBook  Twitter  

Altres