El dissabte 9 de juny, ajuda'ns a lluitar contra el càncer

Després del premi rebut el 22 d'abril per haver aconseguit més de 20.000 euros de recaptació l'any passat, l'Associació Contra el Càncer vol continuar mantenint el llistó molt alt i per a això necessita l'ajuda de tots els veïns: el dissabte 9 de juny, durant tot el matí, nova col·lecta a Puçol, en esta edició amb 6 taules, una d'elles situada en la urbanització Alfinach.

El premi rebut per duplicar la recaptació de 2016 a 2017 no ha fet que Ana Sebastià i la seua junta directiva reduïsquen l'esforç en l'àmbit local, per la qual cosa ja tenen organitzada la nova col·lecta que, a més, comptarà amb una taula en les urbanitzacions de Puçol, una cosa que no s’havia produït en els últims anys.

«El 9 de juny, farem la col·lecta, per la qual cosa repartirem 6 taules per tot el poble. En esta ocasió, hem avançat un poc la data; perquè, després, ens semblava massa tard», apunta la presidenta de l'associació local. «Esta activitat es realitza a València el 7 de juny i, com sembla que la gent està més conscienciada perquè es comenta més, hem decidit dur-la a terme el dia 9 a Puçol, i a més tindrem una taula nova en les urbanitzacions, concretament en Alfinach».

Recorda, en la lluita contra el càncer La teua ajuda no té preu!

Informa i fotos: Sabín

422-colecta-cancer-2

04 Juny 2018
FaceBook  Twitter  

Altres