Diumenge 1 de juliol, donació de sang en el Centre de Salut de Puçol: acosta't a conéixer Antonio i Vicenta

Diumenge 1 de juliol, donació de sang en el Centre de Salut de Puçol: acosta't a conéixer Antonio i Vicenta

Com tots els mesos, el primer diumenge hi ha donació de sang en el Centre de Salut, de 9 a 13 hores, oberta a totes les persones solidàries que ja són donants i especialment a aquelles que més d'una vegada l'han pensat però mai s'han decidit a donar el pas: acosta't, coneix Antonio i Vicenta, els responsables de l'associació de donants i després ja decidixes.

Per als que ja l'han provat, ser donant de sang és una obligació… millor dita, és una cosa que realitzen voluntàriament, però una vegada saben la importància d'un gest tan senzill, una vegada coneixen com és de fàcil ser donant i, sobretot, una vegada disfruten de l'afecte i l'amistat d'Antonio Tamarit i Vicenta Pastor, els eterns responsables de l'Associació de Donants de Sang de Puçol, acudir cada tres mesos a donar sang es convertix quasi, quasi en una obligació moral.

Si ja ho tens clar, recorda, l'1 de juliol és primer diumenge de mes i, com sempre, hi ha donació de 9 a 13 hores. Segur que trobes un buit al llarg del matí i, a la vesprada, a disfrutar de la final de l'Eurocopa amb la satisfacció d'haver complit amb la teua xicoteta aportació solidària.

Si no ho tens clar, t'invitem a llegir un article publicat en esta mateixa web, sobre la donació del passat mes de desembre: veure les imatges de l'ambient, xarrar amb els donants, disfrutar d'un matí amb ells són sensacions que segurament ajuden a tindre-ho clar.

El seu títol: “Sempre vaig voler complir díhuit anys per a ser donant de sang: vaig nàixer per cesària i ma mare va necessitar diverses transfusions”.

Acosta't, Antonio i Vicenta t'esperen.

Informa: Sabín

684-donantes_sangre-11

 

01 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  

Altres