Voluntaris, escolars i grups polítics col•laboren en la col•lecta contra el càncer del 26 de maig

Voluntaris, escolars i grups polítics col•laboren en la col•lecta contra el càncer del 26 de maig

El dissabte 26 de maig, l'agrupació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer realitza la seua col·lecta anual amb sis meses distribuïdes per la població, que seran ateses per voluntaris, polítics i escolars. A més, durant el matí rebran el donatiu efectuat per la Plataforma 14 d'abril: la recaptació íntegra de l'obra de teatre Ai, Carmela!

Com ve sent habitual, al llarg de tot el matí del dissabte 26 de maig, els veïns podran col·laborar en qualsevol de les sis meses, que en esta ocasió se situaran en l'avinguda Alfinach junt amb Consum, en l'avinguda Font de Mora junt amb Mercadona, en l'avinguda València enfront de La Caixa, en el Caminàs enfront del Centre de Salut, en el carrer Mariano Amigó junt amb el Mercat Municipal i, amb una urna, en el club social de la urbanització Alfinach.

També mantindrem la col·laboració dels alumnes dels col·legis Jaume I, Lluís Vives, Bisbe Hervás i Virgen al Pie de la Cruz”, comenta Pepa García, una de les directives de l'associació. “Encara que en esta ocasió han de donar-se pressa a disfrutar del xicotet regal que els farem: es tracta d'una entrada per al cine, però han d'utilitzar-la el diumenge 27 de maig, perquè és l'últim dia de projeccions d'esta temporada”.

Per a estar en les meses, l'associació confia en les seues voluntàries i també en la col·laboració dels grups polítics municipals, als que s'invita a participar seguint la línia d'anys anteriors. Per la seua banda, els escolars recorreran els carrers de la població amb les urnes de l'associació.

A més, en esta ocasió hi haurà una novetat: sobre les 11.30 hores del dissabte, en la mesa situada en l'avinguda València, està prevista la presència de representants de la Plataforma 14 d'abril, per a fer entrega de la recaptació íntegra de la taquilla obtinguda amb l'obra de teatre Ai, Carmela!, representada en la Casa de Cultura com a part de la programació de la Setmana Cultural Republicana. És la primera vegada en què un donatiu d'este tipus es realitza directament durant la col·lecta.

Informa: Sabín

418-cartel-lucha-cancer-1

 

21 Maig 2012
FaceBook  Twitter  

Altres