Ajuda'ns a fer que les PCR vagen més ràpid i no es col·lapse el Centre de Salut: actualitza la teua targeta SIP

04 Novembre 2020

La Generalitat Valenciana ha posat en marxa un servei d'actualització de les targetes SIP per a tots els veïns. Amb uns senzills passos, pots indicar el teu telèfon i el teu correu electrònic en la targeta, de manera que des de Salut Pública puguen enviar-te informació, una cosa especialment útil amb els resultats de les proves PCR que s'estan realitzant de manera massiva.

Llegeix més...

El 5 d'octubre comença la campanya de vacuna contra la grip en el Centre de Salut de Puçol

28 Setembre 2020

El Centre de Salut ja ha realitzat un llistat amb els veïns majors de 65 anys i els està cridant un a un per a donar-los cita. Una fórmula per a evitar cues i aconseguir que els veïns amb factors de risc tinguen prioritat en la vacunació. Això sí, cal ser puntuals a l'hora d'acudir a la cita. Aquells veïns que desitgen vacunar-se, encara que no tinguen factors de risc, han de sol·licitar cita telefonant al 963 178 235 o a través de l'aplicació GVA +Salut.

Llegeix més...

El Centre de Salut de Puçol atén els veïns amb l'horari més ampli de la seua història

18 Setembre 2020

Consultes telefòniques, atenció domiciliària, urgències, vacunes, seguiment d'embarassos, atenció a pacients crònics… són activitats quotidianes del Centre de Salut que es continuen realitzant diàriament. A tot això se suma el protocol vinculat al Covid-19, que es duu a terme amb el mateix personal i en les mateixes instal·lacions. Algunes tasques estan patint xicotets retards, per això per a millorar l'atenció als veïns s'ha ampliat l'horari: ara, matí i vesprada, de dilluns a dijous.

Llegeix més...

Sis tractaments contra les plagues en els camps limítrofs al casc urbà

07 Juliol 2020

Una primavera amb moltes pluges i les limitacions per a moure's als ciutadans han afavorit les plagues de milpeus, paparres i xinxes en els camps pròxims al nucli urbà, per això des del 18 de maig s'han realitzat sis tractaments de xoc per part de Winton Ibèrica i l'Ajuntament de Puçol, sempre de matinada, actuant sobre els camps i les vies públiques limítrofes del nucli urbà, en els quals s'ha polvoritzat insecticida mitjançant canó.

Llegeix més...

Este estiu, el Centre de Salut amplia els seus serveis a la platja i en el nucli urbà

30 Juny 2020

Per primera vegada, este estiu el Centre de Salut situat en el nucli urbà obrirà també a les vesprades per a atenció mèdica. Una ampliació d'horari que se suma a les urgències durant les 24 hores en el mateix centre i a l'horari matinal en el Centre de Salut de la Platja. Totes estes mesures comporten un acte de responsabilitat per part dels veïns: telefonar abans per a demanar cita prèvia.

Llegeix més...

Donacions de sang a Puçol... Tot un referent salvant vides

29 Maig 2020

Només quatre localitats estan federades en el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV). Entre elles, Puçol, que troba a l'altura de València, Alacant, i Ontinyent en el que a donacions de sang es refereix. Tot, gràcies a un considerable nombre de donants que cada mes realitzen una de les expressions de solidaritat més nobles que existeixen: salvar vides. I ho fan amb l'ajuda i atenció d'un grup de voluntaris locals que des de fa dècades es desviuen per la causa.

Llegeix més...

El Centro de Salud de Puçol recuerda que, en mayo, lo importante es no bajar la guardia

04 Maig 2020

Hoy, el Centro de Salud de Puçol está funcionando con normalidad, dentro de la situación excepcional que vivimos. Pasados los primeros días, en que todos vivíamos en un mar de dudas, los equipos son los adecuados, los horarios se respetan, los vecinos llaman en vez de acudir y el sistema, en general, funciona según lo previsto. En mayo, con la puesta en marcha de horarios para salir a pasear, hacer deporte y jugar con los niños, es importante no bajar la guardia.

Llegeix més...

Guia d'informació fiable durant l'estat d'alarma

24 Març 2020

Davant la situació de crisi sanitària i la declaració d'estat d'alarma pel COVID-19, molts serveis municipals s'han vist modificats o suspesos i gran quantitat de faules i informació falsa circula a través d'Internet. Des de l'Ajuntament de Puçol s'insta a la ciutadania a actuar amb sensatesa i responsabilitat, respectant totes les normes impulsades des dels diferents organismes oficials i desconfiant de qualsevol informació procedent de fonts no oficials.

Llegeix més...

Com actuar durant l'estat d'alarma, segons el Reial decret 463/2020?

23 Març 2020

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) va elevar a pandèmia internacional la situació d'emergència de salut pública ocasionada pel COVID-19 el passat 11 de març. La declaració de l'estat d'alarma ha requerit des de llavors l'adopció de mesures immediates per a detindre la progressió de la malaltia i reforçar el sistema de salut públic; decisions que han d'intensificar-se per a mitigar l'impacte sanitari, social i econòmic. Les següents consideracions responen a algunes dels dubtes més estesos sobre el Reial decret 463/2020.

Llegeix més...

Alfinach reforça la protecció sanitària dels seus residents

27 Setembre 2019

La Junta de Govern de la Urbanització Alfinach va decidir, fa sis anys, impulsar iniciatives que milloraren la cardioprotecció dels residents, i va ser pionera en la implantació del desfibril·lador, dotant d'un equip al servei de seguretat. Ara, afig la implantació del dechocker, l'aparell que evita l'asfíxia i és apte també per a xiquets.

Llegeix més...

Mesures preventives per a suportar l'onada de calor

03 Agost 2018

Com ha informat la Generalitat Valenciana, l'exposició a temperatures excessives, pròpies d'una onada de calor com la que estem travessant actualment, pot provocar problemes de salut com a enrampades, deshidratació, insolació o colp de calor. Per a això ha transmés certes mesures perquè la calor excessiva no ens impedisca gaudir de l'estiu.

Llegeix més...

Altres