YOUTUBE TEST

App Privacity

01 Setembre 2017

Politica de Privacidad de la APP Es Puçol

(En desarrollo)

Assumptes oficials

29 abril 2016

En esta secció s'arrepleguen els acords adoptats en el Ple Municipal amb el compromis de ser transmesos al teixit associatiu i a la ciutadania en general.

logo pdf   Adhesió a la proposició de llei 25 d'Emergència Social presentada davant de la Mesa del Congrés dels Diputats.
 logo pdf  Adhesió al Pacte de las alcaldies pel clima i l'energia.
   
   
404-va

404-va

17 Octubre 2013

Disculpeu les molèsties, estem trevallant per a l'estrena de la nova web municipal. Si detecteu qualsevol error, per favor comuniqueu-lo a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Moltes gràcies

Contractació

Contractació

29 abril 2008
Benvingut a la Plataforma de Contractacio del Sector Públic

En la Plataforma podrà trobar la informació necessària per a contractar amb este Ajuntament per mitjà dels serveis que esta posa a la seua disposició.

Si desitja accedir als expedients publicats en el Perfil de Contractant anteriors al 25 de febrer de 2016 haurà d'accedir a través d'este enllaç:


boto anteriorA partir del 25 de febrer de 2016, desde la Plataforma de Contractació del Sector Públic pot consultar-se la informació sobre les Licitacions publicades.

boto plataforma contactacio 1


Per a accedir a les licitacions de l'Ajuntament de Puçol escriurem la paraula puçol en la casella Nom O. Contractació del Formulari de Busca i polsarem sobre el botó Cerqueu:

cerca pucolSi el que desitja és trobar informació relativa a qualsevol contracte menor, afegisca a la cerca contracte menor en el camp de procediment.

contractes menors

Altres