La Ruta de la Tapa

L’any 2011 es posà en marxa una nova iniciativa amb què es pretenia fomentar la restauració local i animar els veïns i visitants a acostar-se als establiments del nostre municipi amb la intenció que gaudiren de les seues millors tapes; així va nàixer la Ruta de la Tapa. Una cita que és ja ineludible en el calendari d’actes festius de Puçol. Cada vegada són més els bars i restaurants que ofereixen la seua tapa i cada vegada són més persones les que s'acosten a degustar-les. 

La Ruta de la Tapa ha assolit tanta importància en el municipi que fins i tot el Ple aprovà per unanimitat concedir-li la Declaració de Rellevància per a la Promoció Turística Local. Però els reconeixements no acaben ací, ja que el 9 d'octubre a Puçol no solament es commemora l’entrada de Jaume I a València, sinó que també se celebra el Dia Mundial de la Tapa.

Per un mòdic preu de 2 euros, els assistents poden gaudir d'una tapa i una beguda en cada un dels establiments que participen en la tradicional cita gastronòmica. Uns assistents que, després de tastar sis tapes, tenen l'oportunitat de votar la que més els haja agradat. Els guanyadors reben l’anhelat premi en l’acte que té lloc el Dia Mundial de la Tapa.

ruta-tapa-1ruta-tapa-2ruta-tapa-3ruta-tapa-4ruta-tapa-5ruta-tapa-6ruta-tapa-7ruta-tapa-8

Voleu saber-ne més?

Facebook Ruta de la Tapa

Web Ruta de la Tapa

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=fZu4YPWZB7Q